torsdag den 6. marts 2014

et nyt kapitel begynder, nærmest lykkelig ......

Et nyt kapitel begynder, nærmest lykkelig. 
Jeg har slet ikke ord.  Efter et møde jeg deltog i i dag på min søns skole. Sidder tilbage med en følelse af dyb taknemmelighed, og boblende glæde, der føles som champagnebobler i hele min krop. 

Min søn har siden 3. klasse gået i specialklasse, fordi han tilbage i 2. klasse blev udredt hos en privatpraktiserende psykiater, og fik stillet diagnosen ADHD. Med de rette værktøjer, støtte og opbakning fra skolen, er dette kapitel nu slut. Siden 7. klasse, er han langsomt blevet sluset ud i en normalklasse, i hans tempo. Flere fag er kommet på skemaet, og siden efteråret 2013, har han i et "praktikforløb" gået fast i normalklassen. 

Han er nu fra dags dato blevet udskrevet specialklassen. En drøm han har haft i mange år, er nu realiseret.Det er blevet fejret med ægte "vinderboller" i dag, for de små og store succeser skal fejres. Denne er en af de helt store. Fordi han har forstået, at bruge de værktøjer han har fået, konstruktivt og positivt. 

Og det er en kæmpe sejr. Han har kæmpet. Og nu mærker han resultatet af hans kamp for, at nå sit mål og sin drøm. 

Nærmest lykkelig. Kan mærke, glæden ud i hver en celle i min krop. Er så glad på hans vegne. Et kapitel er slut. Et nyt begynder, og hvor en dør lukkes, åbner der sig en ny. <3 <3 


Vinderboller. Nærmest lykkelig. Et nyt kapitel starter. 

Lykkelige hilsner

                  smil Lene .0)) 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 

2 kommentarer:

 1. Jeg kan sandelig godt forstå, at du er glad, og at der er mange Dannebrogsflag i de boller. Må det gå din søn rigtig godt her i livet. Flot, flot, flot!
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Elsebeth, 1000 tak for din søde besked :0) smil Lene

   Slet