onsdag den 12. marts 2014

Danseglade ØKO-Køer og pukka te i det lunefulde forår.....





Fritz og Poul er faret vild i stalden. Se dem folde sig ud i stalden. 

D. 13. april er køernes forårsfest, og den dag, hvor ØKO-køerne lukkes ud på marken efter en lang vinter i stalden. I deres kådhed over den fri-ske luft, lyset og det skønne grøn-ne græs, laver de spjæt på vej ud på marken. 

Det er sjovt at se, og samtidig er det jo også dejligt, at køerne nu kan få frisk luft, spise lækkert grønt græs, og have friheden til, at løbe sig en tur på marken. Det er dyre-velfærd, når det er bedst. 

Hver dag produceres mange liter mælk til os forbrugere. Vi må derfor sørge for, at dyrene vi bruger som produktionsdyr har gode forhold. Det har ØKO-køerne. Mælken smager simpelthen også bare bedre, og vi kan bruge mælk og andre mejeri-produkter, med en god samvittighed. så en god ide´, at støtte op om de "dansende ØKO-køer".

Vil du deltage i køernes forårsfest, så gå ind på økodag, og find en gård i nærheden af dig. 

Der afholdes forskellige arrangementer på de enkelte gårde rundt i Dan-mark, med smagsprøver på økologiske mejeri-produkter, leg for de mindste, og man kan se hvilke forhold ØKO-køerne lever under, både staldforhold, den dejlige halm de kan ligge i, børster som "klø-pinde", snak med de søde små kalve. Og hvis du tør at mærke en kotunge, er det også rigtig sjovt. De små kalve har jo ingen tænder endnu, så de er ingen fare for, at de vil spise dine fingre. Men sjovt at mærke, hvor ru en ko tunge rent faktisk er. 

Festlighederne starter officielt kl. 10 og slutter kl. 14. Visse gårde har andre åbningstider, så tjek derfor åbnings-tiden, for den gård du ønsker at besøge, inden du køre hjemmefra. 

økodag gennemføres af Økologisk Landsforening og de øko-logiske mejerier, ARLA, Thise, Naturmælk, Øllingegaard og Them. Der er forskellige regler og tips, når du besøger gårdene, så kig ind på siden, og læs dem før du tager af sted. Det er en rigtig hyggelig og sjov dag, og så er det jo også lærerigt for børnene, at se, at mælken altså ikke kommer fra Føtex, men fra en rigtig levende ko.

Bybørn ved ikke altid, hvor tingene reelt kommer fra, så det er en fin mulighed for, at komme ud og opleve, hvad der sker på en gård, og se en rigtig levende ko. At de så oven i købet også kan danse boogi Woogi, det er da ret sejt! Se film og billeder fra tidligere besøg her.


Dansende ØKO-køer til køernes årlige forårsfest.  

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Er fortsat ramt af det lunefulde forårsvejr, så i dag står den på ren afslapning, og er dækket ind med Kleenex, Panodil, og te i lange baner.




Som alternativ til YOGI Lakrids tesom ellers er blandt favoritterne for både min søn og jeg, har jeg lavet mig en skøn kop Pukka Chai Vanilla, med varmt pisket mælk, og en lang kanelstang som ekstra kryd-deri. Uhm, den smager så skønt.

Pukka er mit favoritmærke, når det kommer til te. Det er en økologisk og Fairtrade te, og de har en lang række forskel-lige lækre teer. 

Hvis du ønsker at prøve Pukka te, vil jeg anbefale dig, at købe en pakke Moments of Bliss tea sampak - ØKO

Moments of Bliss Te sampak giver dig mulighed for at prøve nogle af Pukkas skønne teer. Her kan du opleve disse fem lækre og smagsrige teer: 

Pure, Love, Relax, Revitalise og RefreshIndeholder 4 breve af hver af de fem varianter. Prisen for en pakke med 20 breve koster ca. 42 kr. og så har du mulighed for, at finde lige netop din favorit. 

De kan købes i Helsekostbutikkerne, og i større varehuse, bl.a. Salling Super, Århus. Flere helsekostforretninger har også en onlineshop,  hvor det er muligt at købe dem, hvis ikke lige du bor i nærheden af en helsekost. 


¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Lunefulde forårs hilsner 

                  Smil Lene .0))   

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

26 kommentarer:

  1. psychotesty policja 2022 policja multiselect test psychologiczny do policji online

    SvarSlet
  2. testy policja 2022 testy policyjne 2022 multiselect pytania

    SvarSlet
  3. test do policji 2022 test psychologiczny multiselect 2022 testy na policjanta 2022

    SvarSlet
  4. psycholog polski berlin 2022 psychoterapia berlin cennik psycholog berlin cennik

    SvarSlet
  5. projekty ogrodów łódź opinie usługi ogrodnicze łódź projekty ogrodów łódź

    SvarSlet
  6. ogrodnictwo łódź 2022 projektowanie ogrodu łódź 2022 zakładanie ogrodów łódź 2022

    SvarSlet
  7. pastillas para agrandar el pito como agrandar el pecho productos para aumentar el miembro masculino , como agrandar el pene con ejercicios , como agrandar el pene de manera natural

    SvarSlet
  8. comment agrandir zizi naturellement comment faire grossir les fessiers naturellement et rapidement comment faire pour grandir pinis , comment grossir sa queue

    SvarSlet
  9. jak zwiększyć długość członka wydłużanie penisa https ://new-xxlenlargement24.eu/ na powiększenie członka

    SvarSlet
  10. naturalne powiększanie penisa najlepsze tabletki na powiekszenie penisa http://instant-enlargement.info/ ranking tabletek na powiększenie członka 2016

    SvarSlet
  11. jakie feromony polecacie powiekszenie peniasa powiekszony penis

    SvarSlet
  12. تمارين القضيب https://enlargement-classification.eu/ar/ اطالة الذكر تكبير العضو الذكرى بالاعشاب طريقة تكبير الذكر

    SvarSlet
  13. كيفية تكبير الذكر https://new-xxlenlargement24.eu/ar/ اسرع طريقة لتكبير الذكر طريقة تكبير القضيب افضل واسرع طريقة لتكبير الذكر

    SvarSlet
  14. هرمون تكبير الذكر https://enlargement-classification.eu/ar/ زيادة طول الذكر افضل حبوب تكبير الذكر تكبيرالقضيب

    SvarSlet
  15. penisvergrößerung wie kann man seinen penis vergrößern

    SvarSlet
  16. pennis vergrössern pennis vergrößerung training

    SvarSlet
  17. testy wiedzy do policji 2022 test do policji testy do policji

    SvarSlet
  18. testy psychologiczne policja testy do policji 2022 test do policji online

    SvarSlet
  19. przykładowe testy psychologiczne do policji testy multiselect 2022 testy do policji 2022

    SvarSlet
  20. testy na policjanta multiselect policyjny multiselect test

    SvarSlet
  21. psychoterapeuta berlin 2022 psycholog polski berlin cennik psycholog berlin cennik

    SvarSlet