onsdag den 5. marts 2014

Marie Sohl pastatallerkener, italiensk aften og Bridget Jones Part II ......

Marie Sohl pastatallerkener, italiensk aften og Bridget Jones par II
Bridget Jones er på banen igen. Tjekkede mobilen i for-middags, og nu det var torsdag, havde jeg et planlagt møde på min søns skole mhp. hans udvikling i 8. klasse. Tager bussen til skolen, og skriver lige til hans lærer, at jeg er på vej, og er der næsten. (15 min før mødet, i bussen). 

Hans lærer ringer. Lene, det er først i morgen, at mødet er! Og det er ikke torsdag i dag, det er onsdag. ¤%&/)=!"#¤

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 


Tirsdag var jeg forbi Hovedbiblioteket, og her stod en bog og kaldte på mig, ha ha, ja den måtte med mig hjem, vi høre åbenbart bare sammen, Bridget Jones og jeg. Så jeg greb bogen, og ja, nu har jeg 14 dage til at læse den, og det kan kun blive underholdende læsning. 

Hvad jeg også fandt, var 4 skønne tallerkener af Marie Sohl, i en nær-liggende genbrugsbutik. En meget dyr investering. Har du et gæt på, hvad jeg måtte betale for disse 4 skønne pasta-tallerkener, så læg dit bud i en kommentar under dette blogindlæg. Den som rammer tættest, eller måske helt præcist, vil vinde en præmie. 

Betingelserne for at deltage:, 

Dit bud skal være synligt her på bloggen, under dette blogindlæg. Jeg vil så trække vinderen fredag kl. 12 via rating-system, så det går fair til, hvis det skulle ske, at flere har gættet på den samme pris.  HUSK, at opgive navn / e-mail: så jeg kan sende besked til dig, hvis du er den heldige vinder, af min lille surprise - give-away. 

Personer som kender svaret, har ikke tilladelse til, at deltage i denne konkurrence. Men bare rolig, der vil dukke nye spændende og sjove kon-kurrencer op, hvor jeg vil udlodde en giwe-away. Det kræver bare, at du følger med på bloggens aktiviteter. 

De fine Maria Sohl pasta tallerkener lagde naturligt op til, at lave italiensk aften. Min "hofret", som består af en lang række grøntsager, krydderier, oksekød, pasta og parmesan. Det er ikke en rigtig lasagne, da jeg ikke anvender hverken becamelsauce eller Monaysauce, men anvender kaffefløde 9% og cremefut. Retten får lov at simre i godt 45 min - 1 time, for derefter at komme i ovnen i ca. 10 minutter. Mama Mia. 


Ingredienser til italiensk hofret. 


Italiensk hofret - made by Lene.

  
Italiensk hofret made by Lene. 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Det er gået hen og blevet en af favoritterne. At den får lov at stå og simre i så lang tid, gør at den virkelig får smag. Og er der en rest tilbage (har en teenager på 15 år), så smager den endnu bedre dagen efter, da smagen rigtig har sat sig. 

Lidt om service på bordet: 

Ler-fadet retten er serveret i, er fransk. Har fået det på facebook-siden Gives Bort - Århus, af en sød pige, jeg også har fået den lille glaskande med vintergækker, på det øverste billede på dette blog-indlæg.  

Vandglassene er fra stellet Casagent. Det er serien Nebbia, som kan ses i deres katalog. Da de løbende udvikler nye serier, viser de ikke alle dele, på deres side, men findes altså i kataloget.  

Stellet jeg normalt bruger til dagligt, er et italiensk stel af mærket Casagent, og hedder Campagna. Det er håndlavet, og er grunden til, at ikke alle dele er ens eller altid "perfekte". Dette er en del af charmen ved Campagna stellet. 

Den grønne kande med solsikken, stammer fra Frankrig, en jeg har købt for mange år siden, på et fransk marked. 

Bestikket har jeg fundet på et loppemarked i Århus, og de fine servietter med italieneren, kunne jeg ikke stå for, og har fundet dem i Søstrene Grene. Læg mærke til, at de har 2 sider, en med små tegninger af køkken-ting og mad, og den anden, med den søde italiener. Dækkeservietterne mener jeg, også at have fundet i Søstrene Grene.


Kaffekoppen på det øverste billede, på dette blogindlæg, er også fra serien CampagnaStellet har jeg samlet på i flere år, hvor jeg har ønsket mig en del til fødselsdag og jul, og serien består af skønne fade, krus, service m.v. og i flere nuancer. På denne måde, kan jeg variere borddækningen. Ved at bruge eks. en brun middagstallerken, sammen med en rød frokosttallerken, er det med til, at give en fin kontrast, og give bord-dækningen personlighed. 

Har også været heldig, at få fat i 3 vinglas fra serien Messina, for 25 kr. i en genbrugsbutik i Århus. Glasset kan ses på blogindlægget lige her.

                  Rigtig Go' Aften 

                  Smil Lene. .0))

6 kommentarer:

 1. Det er jo svært, Lene - men gætter på 20,- kr. - dog er jeg ofte blevet overrasket over priserne i genbrugsbutikkerne i den seneste tid - det er vist blevet for trendy, for priserne stiger! I al fald her omkring - hvordan mon det ser ud i Århus?

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for dit gæt Frede. .0)) kan ikke røbe prisen før konkurrencen er afsluttet fredag. he he.

   Slet
  2. Fine er de. Men i Århus har genbrugsforretningerne vist set for mange krejler programmer på TV, og derfor er der mange der har lært "fidusen". Herude på landet er priserne i genbrugsen stadig til at blive "Glad i Låget af". Men jeg er ret sikker på at DU er en super køber/sælger. Så mit gæt er 30 kr. :-)

   Slet
  3. Frede: Give-away er nu på vej til dig, med lidt forsinkelse, pga. 1,5 uges influenza, og skulle lige have hverdagen op at køre igen.

   du kan se præmierne her på dagens blogindlæg: http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

   Slet
 2. Kære Anonym: ha ha, jeg tror det hænger sammen med, at mange af de ældre søde damer og herre ikke altid ved hvad priserne reelt koster i forretningerne.

  Kan støde på ting som er dyrere brugt, bl.a. glas fra bl.a. Søstrene Grene, hvis de koster 4-5 kr. pr. glas som nye, tager de op til 10 kr.

  Jeg er blevet god til at spotte tingene efterhånden. Og tak for dit bud på prisen for de 4 tallerkener.

  kan først røbe prisen fredag efter kl. 12. Kh Lene. :0))

  SvarSlet
 3. Tjek dagens blogindlæg, for at se hvem vinderen er. :0)) KH Lene.

  SvarSlet