fredag den 25. april 2014

Opgraderet til Nokia Lumia 925, Nu tilmeldt Madblogstoppen på Finde-opskrifter.dk, og lidt om min blog...

Nokia Lumia 925.

Kender du følelsen og oplevelsen af, at du har fået nye briller, med en stærkere styrke - du går ud fra optikeren og alting står knivskarpt, og du skal lige bruge et par dage på at fokusere, og vænne dig til både den ny styrke og model. Sådan har jeg det lige nu, med min nye Nokia Lumia 925. At gå fra et noget "sløret" syn til et knivskarpt syn, det er forskellen på min "antikke" mobil fra 2008 til Nokia Lumia 925.

Jeg har surfet rundt for at lede efter den helt rigtige smart-phone der dækker mit behov, så jeg kan forene kamera og mobil i et, med fokus på, at kunne tage skarpe fotos til min blog. 

Fantastisk billedbehandling: 
Fantastiske billeder og video, selv i dårligt lys. Tag fotos som en professionel, tilføj action-effekter og andet med Nokia Camera.

Stærke funktioner: 
8,7 Megapixel PureView-kamera med seks Carl Zeiss-linser. Smalt og let aluminiumkamera med 4,5 tommer stort HD+ display. 


Jeg må sige, at den er en lækkerbisken af en smartphone. Vil i dag ud og afprøve det i det smukke vejr, langs havet og i Århus, så vent og se hvad det kan. Der kommer en opfølgning på dette i weekenden. 

Sidder og lytter til Søs Fenger, Tivoli i Regnvejr og alle hendes andre skønne sange.  Kan høre dem igen og igen, lige så mange gange jeg har lyst til. Fordi min teenager har været igang med, at oprette en playliste via spotifyMin søn fniste lidt, da jeg spurgte, hvad det der Spotify var for noget?. Forståeligt, JA! 

En funktion min teenager også synes er smart, er mobilpay, og han har allerede anmodet om de første penge jeg skylder ham, så kontoen bliver hurtigt tømt, hvis jeg skal godkende alle beløb han anmoder om at få betaling for. (DKK 9,999)! Ha Ha. 

Det betyder så også, at de "lopper" jeg har sat til salg på min blog, nu også kan betales via mobilpay, udover bankoverførsel, eller afhentning i følge aftale i Århus C. "Lopperne" kan findes her og her, hvis du skulle være fristet til at se, om det er noget du kan bruge. Der er tale om både helt nye og 2ndhand varer som alle, er i god stand. Tag kontakt til mig på e-mail eller under blogindlægget, hvis du har spørgsmål til en vare. Så skal jeg svare dig hurtigst muligt. 


Kender du Findeopskrifter.dk ? 

Findeopskrifter.dk er en søgemaskine, der samler de bedste danske madlavning blogs fra internettet. Jeg blev rigtig glad for anderkendelsen, da Elin fra Findeopskrifter.dk, i går skrev til mig, med følgende ord: 

"Din blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvali-teten af dine opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage i Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette for-bindelse til den".

Jeg bukker og nejer. At der er nogen som kan bruge mine opskrifter som inspiration gør mig rigtig glad - helt ind i mit passioneret madhjerte. Jeg har nu fået knyttet logoet Mad-blogstoppen på Findeopskrifter.dk, og det er at finde på alle sider på min blog i øverste højre hjørne, bare klik på logoet, så kommer du ind på sitet.  Jeg har selv haft stor glæde ved, at bruge Findeopskrifter.dksom inspiration, så jeg er kun glad for, at min egen blog bliver knyttet til siden.  

Min blog.
justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/ er ikke alene en blog der handler om 2ndhand, og om hvordan jeg integrere secndhand i mit hjem og garderobe, men også glimt fra mit hverdagsliv  - jeg har en stor passion for lækker mad, lavet på friske råvarer. Derfor blogger jeg også løbende om mine opskrifter på både hverdags-retter, samt forskellige kager og brød. Da jeg samtidig har en teenagesøn på 15 år, der er vild med både kage og lækkert brød, er det derfor også en fornøjelse, at bage til ham, og lave lækre retter. Har du ikke fundet frem til mit første blogindlæg, tilbage fra februar i år, kan du læse Velkommen til min blog

Det giver et indblik i, hvem jeg er, og min motivation for, at lave min personlige blog. Blogindlægget kan godt gemme sig lidt, så derfor vil jeg også have det fremhævet via en profil på siden,når jeg har bedre tid til, at få ændret på mit layout på bloggen. 

Mine opskrifter finder du på de forskellige blogindlæg. 

Bloggen er ikke tænkt som en madblog, men min passion for 2ndhand og min interesse for mad & bagning i hverdagen. Derfor har jeg ikke lavet et register for mine opskrifter, men overvejer det på sigt. Indtil da, er du velkommen til, at surfe rundt på bloggen, alt det du vil, og finder du en opskrift, der inspirere dig, er du meget velkommen til at låne den. 

Jeg vil selvfølgelig blive rigtig glad for, at du nævner, at du har lånt opskrift og linker til min blog, hvis du selv e blogger. Det gør jeg altid selv i respekt for den enkelte blogger, når jeg låner en opskrift og evt. nyfortolker den, i respekt for den enkelte blogger. 

Har du evt. spørgsmål til noget på min blog, til både mine opskrifter, eller min passion for secondhand osv., er du meget velkommen til, at skrive til mig. Du kan enten vælge at skrive på det enkelte blogindlæg, eller på min blogmail. Skriver du via blogindlægget, kan du i rullegardinet vælge "anonym", for at dit svar kan ses på bloggen, hvis du ikke har anden tilknytning til Google, blogs m.v. og er almindelig læser. 

Kontakt mig på e-mail: justlove2ndhand@gmail.com

Mange hilsner 
Lene .0) 
2 kommentarer:

 1. Hej Lene

  Jeg kan godt forstå du føler dig beæret over de fine ord fra Findeopskrifter.dk - men det er en standartsmøre de stikker alle de gerne vil ha' ind i deres fold. Kan se at de driver rovdrift på alle bloggere der har bare en smule opskrifter. Deres formål er at tjene penge op dig og dit indhold. Som du kan se i deres arkiv er det ikke ret mange af de lidt større og populære madblogs tilmelde. Vi har nemlig meldt os ud i protest over at blive udnyttet at deres ufine metoder. Du kan læse om dem lige her

  Med venlig hilsen
  Malou

  SvarSlet
 2. Kære Malou Klidmoster. ØV, det var dog en rigtig træls måde, at køre virksomhed på, men 1000 tak for din advarsel. Som ny i blogland, der blev jeg også glad for den anderkendelse, men ved da heldigvis, at mange andre har glæde af mine opskrifter. :) smil Lene.

  SvarSlet