onsdag den 14. maj 2014

Mindedag, Historien om hjerte-krystallen fra min søn, Tak og Give-away .....

Mindedag. 
I dag er det 8 år siden, at jeg mistede min elskede far og min søns morfar og derfor vil vi minde ham - helt særligt i dag. Jeg har tændt lys for ham og vil bruge dagen på at tænke tilbage, på de mange gode, sjove, skøre og dejlige oplevelser vi har haft sammen med ham. <3 

Vi når desværre ikke, at komme forbi Silkeborg, hvor han valgte, at blive begravet, men det gør vi snart. Tager en tur forbi den meget smukke Kirke i Virklund, og lægger en blomst og tænder et lys for ham. <3 

Han nåede, at fortælle min søster hvor han gerne ville bisættes, og da han boede i Virklund de sidste 7 år af hans liv, nåede han, at få et tilhørsforhold til området. Som pårørende, er det en god hjælp midt i sorgen, det gør det lettere og samtidig vide at det er i hans ånd. 

Jeg har selv mine tanker om,hvor jeg gerne vil begraves og det er godt, at få det fortalt til sine nære, hvis man er afklaret med det eller få det skrevet ned et sted og gemme det, hvis det er måden man ønsker at håndtere det på.  Når vi står på kirkegården ved hans gravsted, er der en meget smuk udsigt til skovene og det var her, han gik sine spadsereture. Det er skønt, at tænke på dette når vi tænder et lys for ham, og lægger en blomst. <3 

Vi vil også spise en af hans yndlingsretter i dag. Og er sikker på, at teenageren synes, at vi skal mindes ham ved at spise K A G E, ha! Det kan vi så pasende gøre og samtidig fejre hans 10 tal, som han lige har fået - i TYSK! Han kan godt lide tallet 10!! for han har efterhånden samlet en del af dem sammen her i 8.klasse. (stolt mor, JA!). Jeg kan høre min far sige lige nu - Hold hovedet koldt - det sagde han tit når jeg skulle ind på springbanen!. (Er tidligere springrytter, hvor han var en stor støtte). Men han stillede også krav til både min søster og jeg (der også var springrytter. Han forventede, at vi gjorde vores bedste.!).

  <3 Jeg elsker dig far, du vil altid være i mit hjerte <3 

Historien om hjertestenen. 
Den fine hjertesten,der ses med de 2 åkande lysestager, har jeg fået af min søn, da han var omkring 7 år. Han har altid været glad for sten, og han har samlet utallige sten op på både stranden og på gaden, så vi har kunne bygge stendiger af dem, ha!. 

En dag, hvor vi gik igennem Latinerkvarteret i Århus, fik han øje på en lille stenbutik. Ametyst. Han blev helt betaget af de mange smukke krystaller, der lå og glimte i butiksvinduet. 

Han tog min hånd, og måtte bare ind og se og røre ved de smukke sten. I julen det år, skulle han fejre julen med sin far, og før han tog afsted, kom han ind til mig, og gav mig en lille pakke. Den var pakket fint ind i en lille sort gavepose med bånd. Det er din julegave mor. Glædelig jul. Du må først åbne den juleaften. 

Jeg glædede mig som et lille barn til, at åbne hans gave, Den gave som jeg glædede mig mest til at åbne juleaften, og det måtte det meget gerne snart blive, for jeg var så spændt. Og ja, jeg blev så rørt og glad, da jeg åbnede hans gave, og så den smuk-keste rosa kvarts, der var formet som et <3 Det er mere værd end 1000 ord, at modtage sådan en sten, fra ens barn, og den jeg ubetinget elsker højst i mit liv.   

Krystallen ligger sammen med de mange andre sten, som både er samlet på stranden og købt i Ametyst. Hvert år, har han givet mig en sten til fødselsdag og jul. Og hver enkelt sten, har en helt særlig betydning <3 

Jeg har tidligere blogget om de mange krystaller, og har du lyst til, at se dem, og læse det, kan du finde det lige her

Tak og give-away.
Det var lige i starten, i februar, at jeg skrev dette indlæg. Nu sidder jeg tilfældigt og ser, at besøgs-måleren, snart runder 10.000 læsninger! 

Det er for vildt, og jeg takker de mange, der har været inde og besøge min blog. Dig som måske er fast læser, eller dig som måske bare lige er inde og snuse, og se hvad jeg er for en fisk. 

Det betyder meget mere, end du måske lige aner, at du læser med, og håber, at den kan være det åndehul og inspiration for dig. Om det gælder de små glimt, madopskrifter (uhm!), eller når jeg nu igen har fundet noget på et af loppemarkederne, på gaden, eller andre steder i Århus, og viser det frem. Tak for det. :0)) 

Jeg har lyst til, at forsøge mig med, at lave endnu en giveaway, når bloggen runder de 10.000. Hvis nogen altså har lyst til, at deltage?? 

Går lige i tænkeboks, om  hvad sådan en give-away skal være denne gang, for nu har jeg jo selv held med at vinde engang imellem ;0), så nu vil jeg rigtig gerne være den, som forkæler dig / jer som læsere! 

Dagens blogindlæg vil jeg afslutte, med et rigtig vigtigt budskab. Jeg lever selv efter dette, og prøver også som mor, at lære min teenager, at leve efter det. 

<3 Tak fordi du læste med i dag. <3 


¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Har du et yndlingscitat, som du også lever efter? 

Del det meget gerne, i en kommentar herunder. 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤