mandag den 19. maj 2014

Weekend Event med Food Festival Brunch og Tilmelding som Frivillig til Sæson 2014....

Food Festival Brunch. 
I weekenden deltog jeg i et event hos Food Festival, i Århus. Medarbejderne bag projektet Food Festival 2014 havde valgt at åbne en pop-up restaurant og inviterede til en lækker Nordisk brunch, i deres lokaler i Studsgade. Dette for at introducere århusisanerne, for de lækre nordiske råvarer, og for at møde holdet bag årets Food Festival.Jeg havde i god tid reserveret plads, og inviterede min teenager med til den fine event. 

Vi blev budt velkommen med et glas champagne, og fik en fin rundvisning i Food Festival lokalerne, der rummer Bamse's tidligere pladestudie, det er jo ren nostalgi. Man kan jo næsten høre ham synge, sine kendte sange i lokalerne. Vi hilste også på Emma, som er kontorets maskot, klædt ud som hotdog, og hun så ud til, at trives i de vante gemakker. Emma er festivalchefens hund, som kommer med på job hver dag. Den fik mange klap og stor opmærksomhed, pga. den fine udklædning, ha! 

Vi fik serveret lækker frisk-brygget kaffe og rodfrugtjuice, imens vi ventede på, at vores brunch-platte blev serveret.  Mere champagne blev serveret, og det synes teenageren var en rigtig god måde, at starte lørdagen på. 

Vi fik serveret en lækker nordisk brunch, og fik en hyggelig snak med et par bloggere fra Aarhustøsen, som vi sad til bords med, samt et par studerende, som lavede speciale om mad, rigtig hyggeligt. :0)Den lækre brunch Menu, bestod af følgende: 

Skyr rørt med fløde, dertil honning-ristede
havregryn, ølsirup og blåbærcoulis

Ristet rugbrød med røget makrel og 
hjemmelavet rygeostcreme

Økologisk blødkogt æg 

Grillet morgenmadstoast med ramsløgspesto
landskinke, chorizo og Samsø Ost

Æblegrød med rugbrødscrumble

Hertil: 

Rodfrugtjuice af rødbede, gulerod
æble og citron

Kaffe / Te, dertil ølkage.

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Det var en meget spændende brunch, der smagte rigtig lækkert. Vi var især vilde med den røget makrel med rygeostcreme, og det var første gang, at jeg smagte skyr. Det var også rigtig lækkert. 

Der lå også kuvertbrød i kurve, der var lavet af genbrugspapir, en meget kreativ og dekorativ måde, at anrette brødet på. 

Medarbejderne gjorde meget ud af både servering og anretning. Hver hold gæster, havde hver sin tjener, som var en af de ansatte i Food Festival lokalerne. 

Personalet sørgede for, at vi hverken manglede vand, juice og champagne. De var meget nærværende, og hyggeligt, at få en en lille snak med dem alle. En god atmosfære, og dejlige lokaler de har til deres fine projekt, som igen løber af stablen i efteråret 2014. 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Jeg deltog som frivillig (Foodie) sidste år, og jeg glæder mig meget til, at deltage i år igen. Er du nysgerrig om, at være frivillig på Food Festivalen, kan du læse mit tid-ligere blogindlæg om Food Festival 2014, og min oplevelse som Foodie i 2013 lige her

Der er åben for tilmelding som frivillig nu på Food Festival's offi-cielle facebook side. I 2013 var der 920 frivil-lige, og mange foodies siger på gensyn - pga. fællesskabet, og de gode madoplevelser.  

Klik dig ind på Food Festival 2014

Her kan du få et indblik i de mange forskellige områder, der er på festivalpladsen. Samtidigt kan det give dig et indtryk af, hvor du måske har lyst til, at arbejde som frivillig. Har du lyst til, at arbejde flere dage, og kan afsætte tid til dette, så vil jeg anbefale dig, at prøve forskellige områder som jeg gjorde.


Lækker nordisk brunch

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Deltog du på Food Festival 2013, og hvad var 
din bedste oplevelse på Festivalen? 

Del de gode oplevelser her, hvis du har lyst, både 
som almindelig gæst, eller som Foodie?  

Ses vi på Food Festival 2014? 

Smil Lene .0)) 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Ingen kommentarer:

Send en kommentar