lørdag den 5. april 2014

Venindehygge, Galla og vinder af 3 give-aways.....


Venindehygge, Galla og Vinder af 3 giveaways. 


Forår i stuen, med roser i gammel røgfarvet vase.

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Min kalender har de sidste dage, været fyldt til randen, med mange planer, hvilket har betydet, at jeg har måtte lade bloggen "hvile" lidt. Torsdag formiddag, havde jeg en aftale med en god veninde, som bor ALT for langt væk. Men dejligt der bød sig en mulighed for, at mødes til en lækker smoothie i Århus. 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Torsdag aften deltog jeg i Galla på min søns skole. Klassen, skal i maj måned til Bornholm, og for at samle ind til turen arrangerede de, at af-holde en gallaaften for forældrene, for at lænse dem for penge til tur-en. (Ha!). 

Dette for, at få dækket nogle af de mange udgifter, så de kan få nogle gode oplevelser, på deres tur. Et godt initiativ, og samtidig en rigtig god læringsproces, da de lære at samar-bejde, og være sammen på en anden måde end almindelig klasse-undervisning.  

Så aftenen foregik, som en gallaaften. Først med en lækker 3 retters me-nu, musik Quiz fra 70'erne-80'erne og 90'ene, og slutteligt casino, så de kunne tømme forældrenes lommer, for penge til turen. (ha!). En rigtig sjov og hyggelig aften, med meget engagerede ele-ver, og støtte fra lærergruppen. Min søn var toastmaster, sammen med en af hans bedste klasse-kamme-rarater. Det gjorde de rigtig godt, med en god portion humor og "ping-pong" samspil. Mange forældre roste dem også for modet til, at stille sig op, og for-tælle om aftenens program. De gjorde det også, med charme, selvtillid og lækkert hår. Ha!. 


Vinder af 3 give-aways på 2 dage. 

Igen har jeg været heldig, at vinde, og hele 3 gange på 2 dage. Er helt vildt glad og overvældet, over de skønne præmier.


Søs Fenger afholder midnatskoncert i Skuespilhusets Foyer lørdag d. 12. april i København. Derfor har hun valgt, at udlodde 2 billetter på face-book, til denne meget skønne koncert. Der var rigtig mange deltagere i konkurrencen, så da jeg så mit navn som vinder, troede jeg ikke mine egne øjne. Ja, jeg indrømmer blankt, at jeg tog en æres-dans i stuen. Jeg knus-elsker Søs Fengers sange. jeg er 71'er, og hun har derfor været en stor del af min ungdom, og lytter fortsat til hendes skønne sange. Både de nye og gamle sange, og så ud-stråler hun bare så meget positiv energi.  Jeg har valgt, at dele oplevelsen med en dejlig rejseveninde, fra Kreta /København. Så rute 888 triller mod Valby St., tidligt lørdag morgen. Så har jeg god tid, til at ose lidt i København, og mødes med min rejseveninde, før vi skal opleve den skønne midnats-koncert. Turen går så hjem igen Søndag aften. Kan slet ikke vente, med at komme af sted, og til at få en skøn musikoplevelse med min rejseveninde. Jubii. Er du nysgerrig, for at læse om koncerten, kan du læse om den lige her.Torsdag var jeg så heldig, at vinde disse meget smukke hånd-lavede boheme øreringe fra http://www.annweidesign.com/, vedlagt den meget smukke jade-sten, der beroliger et hjerte og giver fred.  Passer lige til mig. <3  Hun laver de fineste smykker, og nu har jeg været så heldig, at vinde 2 gange indenfor kort tid. Lucky me. 


Fredag var jeg også så heldig, at vinde en stor bøtte Johan Bülow lakrids A. Det er den superlækre webshop filiokus, som hver uge sætter en stor bøtte A på højkant på Facebook. Så er du også vild med Johan Bülow lakrids, så vil jeg anbefale, at du smutter forbi siden, og smider et lod i puljen. 

Bøtten kom allerede i dag med posten, så mit passioneret lakrids hjerte, er smeltet fuldstændigt. Af <3 tak, for den lækre præmie. 
S T Æ R K T vanedannende. M U M S. 

PST!! tag samtidig et kig forbi http://www.filiokus.dk/ En super lækker webshop, der forhandler baby- og børnetøj i høj kvalitet, og med miljøcertificering. 

Blandt andet med et stort udvalg, af både ubehandlet uld samt økologisk uld, samt egenproduktion af håndstrikket babytøj og baby-svøb i uld.Mit passioneret lakridshjerte er smeltet. 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Hvad laver du, på sådan en grå lørdag? 

Skriv meget gerne, en lille hilsen herunder. 

Bedste lørdags-hilsner 

Smil Lene .0)) 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar