tirsdag den 11. februar 2014

Der arbejdes på bloggen, og skrives fødselsdagskort ....
Der arbejdes på bloggen og skrives fødselsdagskort. 


¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Når jeg kaster mig ud i en sådan udfordring, som at lave en blog, så bliver jeg dybt optaget af blog-design og det udtryk jeg gerne vil have bloggen skal have! Det tager tid og det hjælper helt sikkert med kaffe og rester af kagen fra New Orleans. Er træt som et alderdomshjem i dag, da jeg kom til at sidde ud på de sene nattetimer. Den ene time tog den næste!       
Jeg synes det er sjovt og spændende og lege med, og når jeg 
er helt grøn i webdesign, så er der kun een vej, og det er,  
at prøve sig frem. Så dagen i dag, vil gå med at arbejde videre med bloggen, og heppe på danskerne til OL  WEEEHHE WWWEEE! 

Der er meget jeg fortsat skal have styr på omkring format, billeder, links, farvevalg mv., så det er med tungen lige i munden!  Derfor vil du som læser også opleve, at der vil ske lidt for-andringer på bloggen den første tid, da jeg ikke endeligt har besluttet mig for udtrykket endnu, men vil gerne give dig lejlighed til at følge med fra start.              

                    
Men min søster har fødselsdag i morgen, så selvfølgelig skal jeg have skrevet et kort til hende, med et Pukka te-brev og 
lidt andet kræs.Kortet er fundet i Søstrene Grene, som er en af mine favorit-butikker. Jeg synes at de har så mange fine ting, og det er altid let at finde en lille gave til få penge, eller til min egen bolig. Søstrene Grene findes på facebook: De har også en blog, hvor det er muligt, 
at finde inspiration, du kan se den her: Jeg har allerede postet nogle enkelte blogindlæg, som du er meget velkommen til, at kigge forbi og læse. 


God dag, 

Smil Lene .0)
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

3 kommentarer:

 1. Det er så fantastisk med en blog - for man bliver aldrig rigtig færdig med at udvikle og ændre på den. Rigtig stort tillykke med at du har kastet dig ud i det - og rigtig god rejse ud i blogverden :)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ann-C. 1000 tak. Glad for at du kiggede forbi siden, og du er altid
   velkommen til at kigge forbi bloggen.

   Den har allerede skiftet farve, da jeg mener, at den nu er mere læsevenlig.
   Keep on going, det er bare med at gribe den udfordring man giver sig selv. :0)

   Har lige hørt din podcast her til aften, meget inspirerende, og jeg har stillet dig et
   spørgsmål på dit blogindlæg fra i dag.

   Smil Lene .0))

   Slet