fredag den 14. februar 2014

Natteravn med sen morgenmad, Magasin Chokolade og lidt om daglig motion....

Natteravn med sen morgenmad, Magasin Chokolade og lidt om daglig motion.

Natteravn, mig? De sidste dage har jeg arbejdet meget på bloggen hvilket har betydet, at jeg også i de sene nattetimer har været vågen. Det troede jeg ikke skulle ske for mig, da jeg ellers har en aftale med mig selv om,at jeg skal i seng senest kl. 23.00, så fungere jeg bedst. 

Det er ikke fordi jeg har fået mindre søvn de sidste dage, men er bare kommet senere op. Ved nemmelig godt hvad der sker, hvis jeg ikke får mine 8 timers søvn. Så bliver jeg ganske enkelt syg og det er jeg rigtig dårlig til, for jeg føler det er spild af min kostbare tid og bliver sur på mig selv. .0) Men der sker også noget inde i mig når jeg giver mig selv en udfordring. Og bloggen som jeg længe har drømt om at starte op, har taget meget af min tid de sidste dage. 

G r i b udfordringen Lene, du kan godt, og du har taget springet ud i det! Armene i vejret. Ja, jeg har en - kan jeg vist godt tillade mig at skrive - god ven, som jeg finder inspiration hos, når det kommer til at gribe en udfordring og fuldføre den. 

En vigtig del i mit liv er, at jeg hver dag kommer ud og går ture, det kan enten være en tur til Riisskov langs stranden, og lige sidde 30 min. på min favoritsten og sluge vinterens solstråler til mig som en magnet, så jeg på den måde kan få mit "skud" D-vitamin i den kolde og mørke tid. Lyset er vigtig, fordi det giver mig energi og overskud til dagens opgaver, og jeg mener, at det er vigtigt at få rørt sig, hver dag. Så det er altid en del af min faste agenda, og det er bare et spørgsmål om, at få det lagt ind i sit daglige program,for ellers sker det ikke. Sætningen lånt af Nato's General-sekretær Anders Fogh Rasmussen. Kan ikke være mere enig med ham i dette. 

Uden morgenmad duer helten ikke, så selvfølgelig går jeg op i,at spise god og sund morgenmad. Kan ikke undvære min morgenmad og Ja, jeg går op i økologi og friske råvarer. 

Min morgenmad i dag består af følgende: 
En kop kaffe m. kaffefløde og hjemmebagt bolle med alt "sundt" fra skabet. En skål A-38 med hjemmelavet musli og topping af blåbær og mandler. Et par ovnbagte rugstave m. sesam, birkes og hørfrø. Disse er fra "kornbageriet", købt i Superbrugsen. 2 hjerte chokolader m.lakrids. Chokolade er sundt og ja, så er det jo Valentines dag, så det er tid til selvforkælelse. Chokoladen er fra Magasin, som jeg har fået af teenageren i julegave. Love you two <3 my son. Den smager fantastisk. 
                              Dagens morgenmad:
            A-38 m. blåbær og hjemmelavet musli + drys af mandler.
            hjemmebagt bolle. Rugstave. Chokoladehjerter + kaffe. 


I julegave fik jeg denne lækre æske chokolade af teenageren, og det er virkelig K R Æ S for chokoladeelskeren. Du kan læse om Magasin Chokolade her 

2 kommentarer:

 1. Hvor er det en fin blog du har fået lavet :) Rigtig meget held og lykke med den.
  Kh
  Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, søde Malsen, hvor er det skønt du kigger ind, og 1000 tak, jeg er helt ny i blog-land, men jeg er virkelig glad for, at have taget skridtet. :0) kh Lene.

   Slet