søndag den 16. februar 2014

Finderskeepers i Århus + Sæsonstart for årets loppemarkeder ....

Finderskeepers i Århus + Sæsonstart for årets loppemarkeder.
Finderskeepers, 10. og 11. maj 2014, i Århus. Hos Finderskeepers er vi vilde med alt hvad der røre sig indenfor design og kunstverdenen. Særligt det nye, vovede, uprøvede, sjove, skæve, skøre og nytænkende. På Finderskeepers, kan du også finde ekslusivt secondhand tøj fra vaskeægte modeentusiasters private garderobe. Du kan booke stand, og læse mere om konceptet på Finderskeepers - Århus.

Jeg skal helt sikkert af sted for at ose, og måske hive en veninde med, for det er altid hyggeligt, at følges med en, som har samme interesse for, at finde lækre items til garderoben og lækkert boliginteriør, som en selv. Ellers tager jeg gerne selv afsted, for at "jagte" gode fund. Jeg vil anbefale, at afsætte god tid tid, da der kan være mange mennesker, og rigtig mange spændende og kreative stande. Hvad med dig, skal du af sted? 


¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤  

Sæsonstart for årets loppemarkeder.
Er du også bidt af loppemarkeder som jeg, så er det tid til at gå på jagt efter en "loppestand", for man skal være hurtig til at bestille, for at få en. Flere af markederne er ret eftertragtede, og standende bliver revet væk, så snart der åbnes for bestilling. Afhængig af, hvor du bor i landet, findes der forskellige loppemarkeder, og du kan via linket herunder, finde et loppemarked nær dig. Du taster bare postnummer/by/navn, så kommer der forskellige forslag frem på loppe-markeder nær dig. Se det er da supersmart. http://www.loppemarkeder.nu/ 

I Århus findes en række loppemarkeder, hvor du allerede nu kan bestille stand. Det gælder nemlig om, at være hurtig på tasterne. De loppemarkeder jeg bruger mest, er følgende: 

http://www.lions-bagagerumsmarked.dk/ som er på Ingerslevs Boulevard. Mange af standende for i år, er allerede reserveret, men du kan være hel-dig, at der er stande / datoer tilbage. Du kan også møde op tidligt på dagen, med en pakket bil/trailer, for der vil næsten altid være aflysning fra nogle kræmmere/private, hvor du så kan overtage standen. 

Et rigtig hyggeligt marked, med mange faste kræmmere, der kommer igen hver sæson. Men der er også plads til mange private, der bare ønsker at sælge ud fra "garagen", og man kan gøre gode handler. Jeg har selv været heldig, at få en stand i år på Ingerslevs Boulevard, Frederiksbjerg. 

http://flagstang-markeder.dk/ har allerede sæsonstart, og som noget nyt i år, foregår de første markeder i Musikhuset Århus, så der er garanti for tørvejr. Læs mere om konceptet, og hvordan du booker stand. Der kan bestilles stand til et marked ad gangen. Udendørs holder markedet til i Mølleparken ved Hovedbiblioteket. Det er et rigtig hyggeligt marked, med en god stemning. Det er ikke muligt, at reservere bestemte pladser, det er først til mølle. 

Markedet er kun for private, der ønsker og sælge ud af loftrummet, garderoben og pulterkammeret. Ved at gå sammen med et par venner/veninder, kan man på den måde også dele "stand lejen", så udgiften ikke bliver så høj. Der må gerne medbringes parasol, men ikke telt / pavilion. 

Bagagerumsmarkeder.dk foregår på Bispetorv ved P-pladsen. Storetorv ud for Domkirken tages også i brug, når ikke der er plads til flere stande, ved selve P-pladsen. Det er også et marked for både kræmmere og private, der ønsker at sælge ud af loftrummet, garagen og pulterkammeret. Ofte holdes det om lørdagen, hvor butikkerne er åbne i Århus C, så det trækker mange ned til markedet. Så du kan gøre nogle gode handler, både som "kræmmer", og dig som ønsker, at jagte gode "loppefund". Det holdes også på søndage. Se link for datoer og booking.


Min stand på Storetorv, oktober 2013 i Århus. 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 
Jeg bookede stand på Bispetorv i oktober 2013. Det var sæsonens sidste marked. Standen har en fin størrelse. Vi blev henledt til Storetorv, da der var fyldt op med stande på Bispetorv. Men når butikkerne er åbne, skal folk nok komme og kigge, mange ved efterhånden, at der er stande begge steder.  Min teenager og jeg, havde et OK salg, set i forhold til, at vejret var hundekoldt. Så det gjaldt om, at have vinterjakken på, en fyldt termokande med kogende vand til kaffe /te, og lidt frokost og hjemmebag. Det var først omkring kl. 15, at regnen kom, og pakkede så ned. 


Uhm, godt med lækre appelsinmuffins, og alt kan sælges, så da flere kunder nysgerrigt kom og spurgte om vores muffins også kunne købes, gik der hurtigt salg i dem. Ja de gik faktisk som "varmt brød", og blev udsolgt. Det var teenageren som var hurtig til at sige JA! 

Det var ikke planlagt, at vi ville sælge dem. Vi tog dem med til, at hygge os med i efterårskulden. Men vi kunne jo ikke spise dem allesammen alligevel, så hvorfor ikke sælge ud af dem til kunderne med den store efterspørgsel på kagerne. Opskriften på de lækre appelsinmuffins, er venligst lånt af Annemette fra "Den Store Bagedyst", og du kan finde den lækre opskrift her. Vi fortalte naturligvis også, at det var dygtige Annemette Voss' opskrift vi havde lånt. Hun skal naturligvis have credit for hendes store arbejde i bagedysten i 2013. God bagelyst. 

Rigtig go' jagt på skønne loppefund.

                 Smil Lene .0))

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

6 kommentarer:

 1. Tak for listen over markeder - elsker at nusse rundt og lede efter skatte :-)

  SvarSlet
 2. Kære Malou: tak for din besked, og det var sandelig så lidt.

  Ja, jeg elsker også og ose efter skønne "loppefund" og synes der er mange gode markeder i Århus - og helt sikkert findes de også i andre dele af landet, men kender bedst dem fra Århus.

  Håber du finder nogle gode skatte .0)) smil Lene

  SvarSlet
 3. Sjovt, jeg har faktisk tænkt på at nu hvor jeg bor i et Appelsinland, så burde jeg lave nogle flere ting indeholdende appelsin og jeg er da nødt til at prøve de appelsinmuffins :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Guapizimo: hvor hyggeligt du lige kiggede ind, og jeg virkelig anbefale dig at lave dem. Jeg vil anbefale dig og bruge en god 70% mørk chokolade i opskriften. Mener jeg brugte ca. 100 gram hakket rustikt i dejen. De er rigtig gode.
   Smil Lene .0)

   Slet
 4. Husk der også findes Mega Kup! luksus second hand som er det første arrangement med indendørs stande som startede i Århus tilbage i 2005. Mega Kup afholder arrangement den første tirsdag i hver måned i Turbinehallen.
  Kig endelig forbi i morgen den 4.marts.
  Der er over 80 forskellige stande.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære anonym,

   Mange tak, det lyder rigtig interessant. Det vil jeg da prøve
   og kigge forbi i morgen. .0))

   mange hilsner Lene

   Slet