søndag den 7. december 2014

December i glimt....

December glimt.Nyt legetøj i køkkenet, YEAR. Ren nostalgi. Og Skøn morgenmad med yogurt, mysli & en lækker æblebolle, englene synger. 


Har prøvebagt Sif Orellana's pebernødder fra e-julebogen, imens jeg lyttede til peberkagesangen fra Hakkebakkeskoven, sødeste julesang. 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
December er godt igang, og det kan mærkes på temperaturen. Det er ganske enkelt hundekoldt.  Har ikke nået ud og løbe pga. de lave temperaturer. Men gider ikke løbe i regnvejr og når det er rigtig vandkoldt. Skal have købt et par vinter løbetights og løbetrøjer med lange ærmer, så jeg er beredt til vintertræningen. På de meget kolde dage, vil jeg igang med at svømme i Badeanstalten Spanien, for at fastholde min træning. Jeg fastholder mit coreprogram, som jeg træner hjemme på stuegulvet på et underlag. 

December er også en tid, hvor der bliver julehygget. Der bages juleboller og kager i stor stil. Og hvad er mere hyggeligt, end at lytte til peberkagesangen fra Hakkebakkeskoven imens jeg bager Sif Orellana's pebernødder fra e-julebogen. Sødeste julesang og vækker minder fra barndommen. Har også været heldig, at finde en skøn gammel brød-/pålægsmaskine til den nette sum af 125 kr. Ren nostalgi og sjovt legetøj i køkkenet, og så matcher den perfekt ind til mit gamle lyseblå skab

Forleden fik jeg sendt min giveaway til vinderen af konkurrencen, og håber, at Karen får luftet både neglelak & Pilgrim øreringe til årets julefrokoster, og får inviteret familien på besøg til kaffemik så de sammen kan nyde det lækre økokræs. Vil sætte en ny giveaway igang i løbet af vinteren, så hold endelig et skarpt øje med bloggen. Det er så hyggeligt og sjovt at forkæle mine læsere, og dejligt I vil lege med. 

Pakkeposten holder formen i denne tid, ha! Har været heldig, at vinde nogle lækre ting (surprise!). Venter på, at 2 af pakkerne dukker op, og kan først udløse spændingen, når de kommer. 

Tidligere på ugen hjalp jeg en sød pige i mit netværk. Hun blev så elektrisk glad! Jeg ser for mig, at hun forsat danser rundt i stuen af glæde. Fredag modtog jeg så den fineste pakke som tak for hjælpen - se foto på min instagram @justlove2ndhand og på facebook. I pakken gemte der sig en juleæske med juleguf med det sødeste kort. Tak Helse. Det er de små ting i hverdagen der gør lykke, og det er bare så dejligt, at kunne hjælpe hinanden. <3 

I går stod jeg tidligt op, for at tage på Finderskeepers Christmas i Århus. For at undgå, at stå i kø i flere timer, valgte jeg at tage afsted tidligt - også for at være heldig at få fat i en af de lækre goodiebags som de første 100 kunder i køen får både lørdag og søndag. Vil fortælle mere om dette i et særskilt blogindlæg, i løbet af næste uge. 

Vil ønske jer alle en rigtig dejlig 2. advent. Jeg har spist sen morgenmad med teenageren, da jeg er  kommet lidt sent i seng de sidste par dage. Han vækket mig ved at vise, at han havde sat håret med sin nissegaveJeg har også fået en nissegave i dag. Vandt forleden et gavekort på 100 kr. til Cocopanda.dk, så det var jo en perfekt nissegave til os begge to. Man kan virkelig få mange lækre hårprodukter til en god pris. 

Teenageren har haft projektuge, og skal i forlængelse af denne forberede sin fremlæggelse til tirsdag. Jeg vil bruge dagen på, at slappe af og bage lidt nye lækkerier til december. Hvad skal du mon lave i dag? Altid hyggeligt at høre fra jer, så læg meget gerne en kommentar under blogindlægget, hvis du har lyst. 

Instagram blog- og salgsprofil med salg af secondhandtøj & bolig. 
I bunden af bloggen kan du finde favoritblogindlæg, samt de favoritsider og øvrige blogs, som inspirere mig i hverdagen. Du kan også følge mig via bloglovin, ved at klikke på link i øverste venstre hjørne på bloggen. Jeg har planer om, at vil ændre på bloggens opsætning, så den bliver mere læsevenlig. Det er dog en proces der tager tid, og derfor noget som vil ske på sigt.  

I forlængelse af bloggen har jeg oprettet instagramprofiler. Jeg har oprettet profilen @justlove2ndhand, og har fornyelig oprettet pro-filen @secondhand_aarhus_bylene, hvor jeg sælger ud af secondhand tøj & boligting. Du kan hente varen i Århus C, men også få varen tilsendt ved betaling af porto. Tunge ting bedes dog afhentet i Århus C i følge aftale. Du er meget velkommen til, at følge mig på begge profiler. Link til bloggen, er også at finde på begge profiler i bio. Så kan du på farten læse med, hvis du har lyst. Smil Lene .0)Æg, kaffe & havregrød med dadler & mandler. Så starter dagen godt.

Dejlig overraskelse fra en skøn Q'inde, som tak for hjælpen. Hun er vist forsat elektrisk af glæde. Tak "Helse". 

Der jules i december med lækre dadelkugler & havregrød. Julestjernen er lavet af teenagerens storesøster (på sin fars side). Så fin.