fredag den 27. juni 2014

Bryllup i Århus ...

Bryllup i Århus. 
Var i dag inviteret til borgerligt bryllup på Århus Rådhus. En god ven jeg har kendt igennem flere år, en uvurderlig support, når mine pc-evner ikke rakte længere, ha! Han har fundet en skøn kvinde fra Nepal. En stærk, smuk og sød kvinde, med ben i næsen. Og så er det jo dejligt, at være del i, at hylde kærligheden mellem 2 mennesker, der har valgt hinanden. Med traditioner & ritualer af den fineste slags. De skulle drikke af et gammelt sølvbæger. Det har været an-vendt i familien i mange år til særlige begivenheder. 

Og en kande fra Nepal med 2 huller, men samlet i bunden. Det bringer lykke, at brudeparret drikker af den på skift. En smuk måde at hylde kærligheden og ægteskabet. I dag stod den på det borgerlige bryllup. Til august venter et bryllup i Danmark på "kun" 60 gæster, og bryllup i Nepal med de nærmeste 300!

I Nepal er det tradition, at de til bryllupper invitere flere led i en familie. Derfor løber det også hurtigt op i 300 gæster. Det er også meget almindeligt, at et bryllup i Nepal vare i 14 dage. Spændende at høre om kulturen, traditionerne og ritualerne i Nepal. 

Også første gang jeg har oplevet et borgerligt bryllup på Århus Rådhus, inde i selve vielses-salen. Da jeg komplimenteret den meget smukke væg, fik vi en fin historie om den. Det var bestemt spændende at høre. Se foto af væggen herunder. Smuk ik'? Dagen forsatte hos Lars' forældre i Skødstrup, med en lille reception for de nærmeste i familien og lidt venner, der kiggede forbi.Dagens bryllups-outfit. 
Palliet shorts fra nü by staff woman, et par Cette Classic tights Nearly black, et musthave i garderoben, så lækre. Hertil en Magic Tummy Tucker top(shape!)- begge fra webshop-pen Manifik

Det giver et indtryk af, hvordan kvinderne havde det, da de bar korset, og man skal maks spise 2 stykker kage med sådan en shape-top på,ha! Men den er toplækker at have på, og den holder virkelig formerne på plads!  

oversize sort strik med bådhals + 3/4 ærme, 2ndhand 20'er inspiret sko -  fundet i en antikvar i Århus. 

Smykker:
Lang kæde i guld med sort vedhæng, ringe jeg fandt på loppemarked sidste weekend - kan ses her, og ørestik i guld fra H&M. 

Håret har jeg sat i en løs sidefletning. 

Taske: 
Shopper fra ClubCollection, i sort lammeskind. Fås ikke mere på den lækre webshop, men knuselsker den. Vandt den for et par år siden, og bruger den næsten dagligt.Den er rummelig og blød som smør. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar