onsdag den 25. juni 2014

1 år mere med morgensang og Tornado på Teenage-værelset .....

1 år mere med morgensang og Tornado på Teenage-værelset. 
I en lang periode har vi været igang med forberedelsen på, at teenageren skulle afsted på Hou Maritime Idrætsefterskole med start august 2014. 

Men tingene tog en ny drejning i sidste uge. Han kunne mærke, at jo tættere på han kom til, at skulle sige farvel til sin nuværende klasse, og skal starte et nyt kapitel. Ny skole. Nye kammerater. Nye lærere. Væk fra sit netværk i Århus. Sin mor (bestemt!) - jo mere blev det en realitet. En klasse han er blevet rigtig glad for at gå i, og hvor han har fået op-bygget et godt socialt netværk. Og han føler sig glad og tryg for lærer-staben. 

Rent fagligt klare han sig også rigtig flot. Men alle ved, at teenageårene, er noget helt specielt. Det er i disse år, at de sociale relationer er særlig vigtige, og vennerne betyder alt. Det har jeg i den grad forståelse for! 

Min rolle som mor, vil handle om at støtte og guide ham bedst muligt, og jeg tror på, at det nok skal blive et godt år for ham. 
 

Jeg er superglad for, at han kom frem til den beslutning før han tog på efterskole. Nu kan han gå sommeren i møde trygt og godt, og hygge sig med sine venner og glæde sig til, at starte 9. klasse. Alle glade! Han kan også se frem til, at afslutte folkeskolen med en klasse som han er rigtig glad for. Og være med til, at skabe sig tosset næste år, i et yndigt kostume, og smide karameller. På hjemmefronten betyder det et år mere med SKØN morgensang & Tornado på Teenageværelset. Don't you just love teens? I do! Rigtig Go'Sommer og Tillykke til teenageren, med hans valg! 

Snart GIVE-AWAY tid! Hold øje med aktiviteterne på bloggen.  Ingen kommentarer:

Send en kommentar