onsdag den 12. februar 2014

Blue Jasmine og Trendsales ....

Blue Jasmine. 


Blue Jasmine af Wodody Allen. 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 


Nogen i mit netværk siger at jeg har held med at vinde. Det er der vist noget om!  Har været heldig at vinde rigtig mange ting. Og nu igen, har jeg været heldig. .0))

Denne gang er det filmen Blue Jasmine, skrevet og instrueret af Woody Allen. Jeg gik ellers all-in for at vinde den store præmie via FDM-Travel.et rejsegavekort på 10.000 kr. 

Men i dag lå denne DVD i min postkasse, fordi jeg var en af de øvrige vindere. Glæder mig helt sikkert til, at se filmen i vinter-ferien. Her er nogle af anmeldelserne på filmen: 

Jyllands-posten skriver:

Alt fungere perfekt, og giver filmen 6 stjerner

Politikken skriver: 

Cate Blanchett indskriver sig i 
Dronninge-rækken af store Woody-kvinderoller som 
en oplagt Oscar-Kandidat - og giver filmen 5 hjerter.

og flere gode anmeldelser følger stik:

"Blue Jasmine er en vinder".


Så hvad er mere oplagt, end at låne teenagerens nye 39" tv, som er hans seneste investering for nogen af sine konfirmationspenge. Det føles jo næsten som at være i biografen. Og så med lidt "guf" - så er jeg super klar til hygge. 

 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Trendsales - afhængig, mig? 

Jeg kan snart holde 9 års jubilæum. Siden 31-03-2004, har jeg været aktiv bruger på Trendsales, hvor jeg har købt, solgt og byttet. Idag sælger jeg mest, for at få ryddet op i mine eventuelle fejlkøb, bo-ligting og tøj min søn(15 år)og jeg ikke længere bruger. 

Trendsales bruger jeg også til at finde gode "kup", og jeg har haft mange gode handler på sitet. Men Trendsales er meget mere end køb, salg og byttehandler. Magazine er et debatfora, hvor alt mellem "himmel og jord" kan vendes, og man kan altid få hjælp, hvad enten det er en opskrift, hjælp til at style et fest out-fit, blog-hjælp, råd til en god cafe´, overnatning, handel, vurdering o.m.a. 

Har du ikke længere plads i garderoben, har du måske været på en målrettet kur og har tabt dig og ikke længere kan passe dit tøj, skiftet stil og ønsker at skifte garderoben ud, så er det måske tid til en "forårsrengøring". 

Det er gratis at oprette en brugerprofil på Trendsales, og så findes der en række fordele, med tilkøb af galleriannoncer, fremhævelse af annoncer, sms-tjeneste og som VIP, er det muligt, at tilføje flere billeder til en enkelt annonce. Alt sammen for med henblik på et øget salg. 

Reglerne og guiden på Trendsales, vil jeg anbefale, at læse grundigt, hvis du overvejer at oprette en brugerprofil. Men du kan altid få hjælp på enten Magazine eller support, hvis der skulle opstå tvivl om noget omkring oprettelsen af en annonce, fragt, ratingsystemet eller andre spørgsmål. 

Du finder linket til sitet her: 

www.trendsales.dk

obs: 
Scrol ned i bunden af bloggen for at se bloggens 10 mest læste favoritindlæg samt de blogge og favoritsider, der inspirere mig. Du kan også følge bloggens facebookprofil og BlogLovinI højre side af bloggen finder du alle tidligere blogindlæg. Har du spørgsmål til opskrifter eller andet på bloggen kan du også skrive til mig på bloggens e-mail: justlove2ndhand@gmail.com. Følg også gerne bloggens 2 IG-profiler @justlove2ndhand & secondhand_aarhus_bylene. Læg gerne en kommentar under blogindlægget. Altid hyggeligt at høre fra jer. Lige nu jagter jeg bl.a. denne skønne strik fra By Malene Birger i en Medium. Den står højt på min ønskeliste i gråbrun eller hvid.

2 kommentarer:

  1. Hej Lene - dejligt, du har fået gang i din blog - og så vidt jeg kan se, sker der noget på besøgstælleren! Super. Det ser også spændende ud!

    SvarSlet
  2. 1000 tak for din besked og feedback Frede. Jeg glæder mig over, at der er nogen som
    kigger ind, og læser med, og jeg arbejder dag og nat på den i disse dage. Din blog er tilføjet i bunden af bloggen - sammen med de andre favoritsider og blogs.

    God dag, smil Lene .0)

    SvarSlet