tirsdag den 25. marts 2014

Find himlen i helvede - foredrag af Robert Rolfsted .....

I dag har jeg været til et rigtig spændende foredrag, der blev afholdt på Århus Sygehus, ved coach Robert Rolf-sted, reinventors.dk.
En personlig, sand beretning af Robert Rolfsted om hvordan Robert og hans familie fandt himlen i helvede og fortsat er lykkelig til trods for, at de i starten af 2013 måtte sige farvel til deres elskede kone og mor, Heidi, efter 3 års kræftsygdom.

Med sin sædvanlige humor og selvironi giver Robert et levende og lyst foredrag, og tager dig med på en vid-underlig og finurlig rejse ind i hans himmel i hel-vede. 

Han fortæller om: 

Hvordan han og familien under hele forløbet, kunne finde ressourcerne til, at håndtere de vildeste kriser i deres liv.

Hvordan familien har været inspirationskilde for deres netværk før, under og efter.

Hvordan du selv får det bedste ud af det vildeste shit og bliver bedre til, at bruge alle ressourcer omkring dig.

Samt ALT det, som du gerne vil spørge Robert om.

Nok får du et indblik i den grimme del af historien, men det er alle redskaber, erfaringer og tips, der bliver lagt vægt på. 

Dette foredrag, vil sætte tankerne i gang hos dig og gøre dig opmærksom på, hvad du kan gøre for at vende minus til plus.

HVORFOR SYNTES ANDRE DU SKAL HØRE:

"Det er dumt at hænge med hovedet, når man sidder i lort til halsen'. Sådan sagde Roberts fantastiske kone, Heidi, tit - med et smil på læben og det smukkeste glimt i øjet. Gejsten fejlede intet. 

Hvordan hun mobiliserede al det overskud med en krop i laser var næsten uforståeligt. Men det var det, som Heidi og Robert kunne sammen. 

De holdt hovedet og håbet højt. Fordi de var to væsner, der har arbejdet enormt meget med sig selv, med hinanden og med deres kærlighed. Og jo, de røg - heldigvis - også nogle gange ned i et hul. Men de kom altid op igen. Men en ny strategi i hånden. Og med hovedet koldt og hjertet varmt. 

Ud over at være beundringsværdigt, var det også enormt in-spirerende. Tænk sig, at sidde i deres situation, og så have så mange redskaber ved hånden. Redskaber, der gav dem mu-ligheder for at gå nye veje. Helt nye veje. Og det gjorde Heidi og Robert altid. Det er både inspirerede og beundrings-værdigt.
 (Gitte Caroline Yde)

Det var et meget inspirerende foredrag, og med rigtig gode værktøjer, som jeg kan bruge både personligt og fagligt.

Er uddannet lægesekretær, og har arbejdet på flere for-skellige afdelinger, hvor det er vigtigt, at være "klædt på", i mødet med patienter og pårørende i krise.
   

Robert Rolfsted arbejder til dagligt som coach, og driver virksomheden reinventors.dk 

I februar deltog jeg i Workshoppen:

KNÆK KODEN - Få nøglen til din indre bremse og speeder strategi + Preview UPW. 

Det har jeg blogget om tidligere, og kan læses her.

Du kan finde flere spændende seminarer og foredrag,
på reinventors.dk  

 Rigtig Go' Aften


Smil Lene .0))¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar