lørdag den 29. marts 2014

Cool Chester Backpack by Jack & Jones...

CHESTER BACKPACK 

BY JACK 6 JONES.

I et stykke tid har min søn på 15 år brugt en sportstaske til at bære sine mange tunge bøger. Fordi den kan rumme mange af hans bøger, og hans gamle rygsæk som han har haft siden 3. klasse er ved at være slidt ned.

Men at gå med en sportstaske hver dag, med tunge bøger til og fra skole er også med til, at give smerter i både nakke og ryg, fordi han automatisk vil komme til at få en skæv holdning. Her er det vigtigt, at ændre de dårlige vaner med det samme og finde en taske, som han kan bære på ryggen. Vores ryg er vores fundament, og skal bære os i mange år fremover. Derfor er det tid til, at få skiftet den ud med en bedre model.

Tasken er samtidig en belønning, for hans meget fine indsats i skolen, og for hans store hjælpsomhed hjemme. Jeg mener, at det er vigtigt, både at støtte og motivere i hverdagen. Og belønne ham, for sin store indsats. Og så er det en gave, som han kan få stor glæde af hver dag. Både til skole og fritid.  

Samtidig er den mega sej, til en teenager med stil. Den er tidløs og klassisk i en flot mørkeblå farve og en fed kontrast, med de brune lukninger på tasken. Den er regulerbar, så den vil støtte hans ryg. 

Valget faldt på denne lækre Chester Backpack, fra Jack & Jones. Et af hans favorit brands når det kommer til modetøj, Prisen for tasken er kr. 600,- med fri fragt. 

Billederne herunder, er lidt uskarpe, men kan ses bedre på web-shoppen, med zoomfunktion her.

Obs: 
scrol ned i bunden af bloggen og læs bloggens favoritindlæg og de blogge og favoritsider, der inspirere mig i min hverdag. Følg også bloggens facebookprofil og BlogLovin. Følg også bloggens 2 IG profiler @justlove2ndhand og @secondhand_aarhus_bylene. 

Har du spørgsmål til opskrifter eller det enkelte blogindlæg, så skriv en mail på justlove2ndhand@gmail.com, eller læg en kommentar under blogindlægget. Tak fordi du læser med .0) Kh Lene. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar