lørdag den 7. november 2015

november agenda....

november - agenda. 


Teenagerens 17 år fødselsdag  d. 2. november. Hip hurra. 

Teenageren blev på sin fødselsdag introduceret for go' mokka på Great Coffee i Århus. Bedste kaffebar i Århus. 

Frem med kogebøgerne i november. Der skal bages & laves lækre vinter simreretter. 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

November planer. 
Som tiden dog flyver afsted. Vi har lige sagt farvel til oktober, og det har for mig været en travl måned. Du kan læse mere om Oktober tilbageblik her

Det kan mærkes, at vi er trådt ind i november måned. Skovstierne er dækket af blade i smukke brændte farver og bliver også mere mudret, så løbeskoene skal skiftes ud med trailsko. Så jeg ik' triller ned ad djævlebakken! Det bliver også mere råt og koldt med rusk og regn, og det bliver tidligt mørkt! Det er tid til at bygge rede, og gå i vinterhi. I overført betydning, for det er jo ikke sådan at vi som bjørnene går i hi vinteren over, men vi trækker os mere indenfor i vinterhalvåret. 

November er allerede godt igang. Startede ud med at fejre min søns 17 års fødselsdag d. 2. november. Han startede dagen med en eksamen (1.g på gymnasiet) kl. 08.00 som den første. Så er (fødsels-)dagen ligesom i gang og vi kunne fejre eksamen og fødselsdag med morgenmad & gaver. Senere besøgte vi Great Coffee og hyggede med familien om aftenen. Vandt få dage før hans fødselsdag 4 lækre Ribeye bøffer og en flaske hamrende go' Amarone vin, så de skulle selvfølgelig serveres for familien. Uhm!   

Af andre rare oplevelser i november venter der sig: 
  • Torsdag 5. nov.: Foredrag i Arnold Busck i Århus, hvor Anette K. Poulsen fra Beautyspace.dk kom og gav gode råd om hudpleje. Hun har lige udgivet bogen "Sådan får du Superhud". Har fulgt bloggen over en længere periode, og det var så dejligt at møde Anette irl. Min hud er topklar til vinteren nu, og bogen kommer helt sikkert på årets juleønskeseddel. Kan købes her, men gem lige et eksemplar til mig, tak .0)
  • Løb: Startede november ud med 12 km løbetur. Love it! Det giver go' energi og glæde. Just do it - løft rump'etten fra sofaen og kom afsted. Win - Win!! Læs om min løbeglæde her og her. .0) 
  • k b h = Vi glæder os. For det er længe siden, at teenageren og jeg har været ude og rejse sammen. Den skal stå på hyggeture rundt i kbh med café- & museumsbesøg og hyggelige samtaler over go' mad. Både sammen med teenagerens 2 skønne søskende og vores gode rejsevenner. Tip gerne om gode og skæve steder i kbh, hvis du har nogle "must" steder. Vi skal spise go' kage og drikke go' mokka og er ved at lave en liste over steder vi gerne vil opleve. 
  • Kogebøgerne vil også blive brugt flittigt i november. Der skal bages lækre boller, kager og lækre simreretter. Opskrifterne vil lande på bloggen i løbet af november, og nu er det jo snart mortens aften, så en god anledning til, at lave langtidsstegt and og go' dessert. Uhm. 
  • Efterårsgaw. Der kommer snart en lille efterårsgaw på bloggen, facebook og IG. Forkælelse skal der til her i den kolde tid, så hold øje med bloggen, IG og giv lige bloggens facebookprofil et "like", så du kan følge med i bloggens opdateringer. 
  • Opgradering af basic garderoben: Der skal shoppes lækre strøm-per i høj denier, tunikaer og lækre lune cardigans. Det skal noget af kbh turen også bruges til. Ingen kbh tur uden at runde min favorit secondhandshop Muda Nashi, der ligger på Frederiks-berg. 
  • Besøge gode veninder. De bor rundt omkring i DK, og det giver en god anledning til at komme rundt og besøge dem i løbet af efteråret. Next stop bliver et smut til nordjylland, for at besøge et par skønne tøser. Vigtigt med venindehygge. 
  • Caféhygge med teenageren. Der er så mange fine steder i Århus som vi gerne vil besøge. Vi skal helt sikkert spise lækre san-wich hos Bernth & Co. som laver Århus' bedste sanwich af hjemmebagt brød. 
  • Oprydning & salg: Mit depotrum og salgskuffert bugner med lækre sager, så der skal også ryddes grundigt op i november. Både på Trendsales (profil pava04) og secondhand_aarhus_bylene på IG, sælger jeg ud af både tøj & boligting. Du kan afhente i Århus C eller betale fragt og få varen sendt. Rating på 100% som både sælger & køber, og har over 11 års erfaring på Trendsales. 
hvad har du af spændende planer for november? Læg meget gerne en lille hilsen under blogindlægget. (pst. flere fotos herunder). 

obs: 
Du kan scrolle helt ned i bunden af bloggen og finde bloggens 10 favoritindlæg og se de blogge og favoritsider, der inspirere mig i min hverdag. 

Følg også bloggens facebookprofil, BlogLovin og på Google+, hvis du har lyst. Du kan også følge bloggens 2 IG profiler: @justlove2ndhand og salgsprofilen @secondhand_aarhus_bylene, hvor jeg sælger ud af nyt & 2ndhand tøj & boligting. Se bio på begge profiler med link til bloggen. Så kan du læse med på farten. 

Har du spørgsmål til opskrifter eller andet på blog kan du sende en mail på: Justlove2ndhand@gmail.com 
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar