fredag den 25. marts 2016

marts update ....

Marts update. Lykken er, at sidde ved havet med stængerne oppe og nyde en kop go' mokka og chokolade til lyden af bølgerne og kigge ud på kranerne ved Århus Havn. Balsam for krop og sjæl efter travle dage på jobbet. 


Lykken er, at plukke Ramsløg i Riis Skov og lave den lækreste hjemmelavet pesto til påskebordet. Det pibler op af jorden med ramsløg i Riis Skov lige nu. Skovens grønne guld. 

Med Claus Dalby's nyeste bog forår, er du "klædt på" til at lave de smukkeste forårsbuketter og dekorationer i dit hjem og til fest.

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 

JA, jeg ved det! Det er et stykke tid siden jeg sidst har opdateret på bloggen, men har haft en travl periode. 

Foråret er samtidig kommet til Danmark og det betyder, at de lyse timer er på vej. Søndag skal vi stille uret frem. Ligesom havemøblerne!! - Drømmer fortsat om kolonihave og terrasse med plads til de lækreste havemøbler, hvor jeg kan sidde med en kop mokka og bladre i kogebøger. 

Den sidste tid har jeg været optaget af flere ting. Jeg er blevet optaget i et par vikarbureauer, hvor jeg fungere som tilkaldevikar i kantine - indenfor det kolde køkken. Det betyder, at jeg er hoppet under dynen tidligt, så jeg er klar til at springe tidligt ud af sengen - nogle dage kl. 05.00 dut - for at være klar på vagt kl. 06.30 i Århus. 

Jeg har allerede været rundt i flere forskellige kantiner - og jeg er vild med det! Jeg får så meget inspiration og møder så mange fine, dygtige og inspirerende mennesker. Og så får lov til at lege med det, jeg allerhelst vil. At lave mad. Det veksler imellem korte og lange vagter. Nogle dage bliver jeg ikke kaldt og det er egentlig ganske fint for så jeg har mulighed for, at restituere inden en ny vagt. Opvask som også er en del af opgaven kan være rigtig stor og selvom der er professionelle værktøjer til dette, så undgår man ikke løft af service, gryder, potter og pander. Gratis fitness!! .0)) 

Det er påske, og jeg nyder at have nogle fridage sammen med teenageren, der også virkelig trænger til at trække stikket med travle dage på gymnasiet. 

I går gik jeg en tur ud langs Århusbugten og nød en go' kop mokka, og resterne af en banankage jeg bagte forleden til teenageren og et lækkert stykke chokolade fra Århus Chokolade fra Go Local Food, som jeg vandt i en valentine konkurrence i februar. Foto på bloggens IG profil @justlove2ndhand og på @GoLocalFood. At sidde på en stor sten og lytte til bølgerne er terapi for både krop og sjæl. 

På turen hjem fra havet, gik jeg op igennem Riis Skov og plukkede af skovens guld. Ramsløg. En hel unik plante. At trylle den om til en lækker pesto eller mayo til påskebordet - så synger englene i det lille hjem. Dyrestegen er taget ud af fryseren og venter kun på, at den tør op. Glæder mig til, at servere den for teenageren og jeg. 

Jeg nyder også, at luftet stængerne ud langs Århusbugten og Riis Skov. I dag blev det til 12 km inklusiv djævlebakken som var ekstra lang i dag, men så er det en sejr at bestige den. Pga. arbejde i den sidste tid, har jeg ikke nået afsted de 3-4 gange jeg plejer, så det er en skøn følelse når vejret er godt (OK, den må jeg lige tale med min mor om, hun har fødselsdag i dag!!!) .0)) hun er dog tilgivet, da solen kom e f t e r min løbetur, Ha!! 

I februar var jeg så heldig at vinde (surprise!) Claus Dalby's nyeste bogudgivelse forår. Perfekt gave til min mor som elsker at lave buketter og dekorationer. Og så fylder jeg en kurv med blomsterfrø til haven sammen med lidt lækkerier til foråret. 

Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig påske, og håber I nyder den lige så meget som teenageren og jeg. Flere billeder under blogindlægget. 

Læs også om:Forslag til opskrifter på bloggen:Der findes mange flere opskrifter på bloggen, find dem i ude i venstre kolonne. I bunden af bloggen finder du bloggens 10 mest læste blogindlæg. Du kan også se finde de blogge og sider, der inspirere mig i hverdagen. 

Følg også bloggen her: 
facebook. Instagram: @justlove2ndhand & @secondhand_aarhus_bylene
med salg af nyt og secondhand tøj & boligting. Se bio på begge profiler med link til bloggen. 

Du kan også følge bloggen på BlogLovin og på Google+ 

e-mail til bloggen: justlove2ndhand@gmail.com 

Det med småt: 
Har du spørgsmål til opskrifter eller andet på bloggen, er du velkommen til at skrive på det enkelte blogindlæg eller send mig en mail. Læg meget gerne en kommentar til de enkelte blogindlæg, det er kun hyggeligt at høre fra jer. Er du blogger og gerne vil låne en opskrift, så send en mail og husk at link til min blog. Det gør jeg altid selv, når jeg finder inspiration på blogge.0) KH Lene. 

 Trætte stænger efter 12 km løb i dag. Tid til restitution. 

Skud fra Ry, da vi gik tur langs lystbådhavnen med familien fra Sverige og min familie i Ry. Det er så hyggelig by og utrolig smuk. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar