lørdag den 28. maj 2016

Små glimt i maj ....

Små glimt i maj.... 


Burger med øko-bøf, coleslaw, syltet agurker & øko Samsøkartofler.

Mokka, snack og hyggelæsning i bogen "Kvinden med aberne". Har modtaget en symbolsk adoption på Valentino som er en af de orangutanger som Lone D. Nielsen kæmper for at redde. Kan kun anbefale at læse bogen og støtte op om hendes unikke projekt. <3 Hjemmebag med tipomel 00. Der dufter af hjemmebag og de smager så godt. 

Havet drager. 

Med de mange vikartimer jeg har i denne periode i for-skellige kantiner, gør det godt at komme ud til havet og slappe af. 

Det er balsam for både krop & sjæl, at sidde på en sten med mokka og en go' bog.

Bare at slappe af, lytte til havets bølger = Ro. 

Hvad gør du for at få energi til hverdagen? Maj startede med fødselsdag hos min storebror, hvor familien var samlet i Ry til brunch og hygge i haven i det smukke gamle hus - læs her 

Maj har ellers været en måned fyldt med vikartimer rundt i forskellige kantiner i Århus. Jeg er som tidligere skrevet tilkaldevikar hos et par vikarbureauer indenfor det kolde køkken - det er for mig en super mulighed for, at samle erfaring rundt i de forskellige køkkener og møder samtidig en masse dygtige, inspirerende (og småskøre) mennesker der kun er med til, at gøre dagen sjovere midt i al travlheden !!

For at samle energi til de mange vikartjans'er i løbet af ugen, er det skønt at nyde formiddags- & eftermiddagssolen på bagtrappen eller ved havet med mokka og en god bog. Med en +40 krop er det særlig vigtigt at restituere efter mine løbeture langs Århusbugten og Riis Skov, og når jeg har været på vagt. 

Nyder også at lege i mit eget køkken og forkæle teenageren med lækre retter og bagværk - scrol ned i bunden af blogindlægget, for at se alle billeder og links til opskrifter. I kan også scrolle helt ned i bunden af bloggen og læse favorit blogindlæg samt de blogs og sider der inspirerer mig i min hverdag. I kan også følge med på bloggens IG profil @justlove2ndhand

På salgsprofilen @secondhand_aarhus_bylene sælger jeg ud af 2ndhand & nyt tøj og boligting. Læs bio på begge profiler med link direkte til bloggen. I kan afhente varen i Århus, eller betale fragt. På Trendsales kan du også finde mange flere annoncer på min profil pava04 - opdatere den hele tiden med nyt til forår og sommer. Bor du i Århus, er du meget velkommen forbi, så du spare fragten. Røgfrit & dyrefrit hjem - 

I kan også følge bloggen på facebook med små hverdagsglimt, opskrifter og billeder - Giv meget gerne siden et "LIKE" TAK :0)) 

Følg også bloggen på BlogLovin

TAK fordi du læser med - læg gerne en kommentar under blogindlæg, og har du evt. spørgsmål til opskrifter eller andet på bloggen, er du altid velkommen til at skrive: Bloggens e-mail: justlove2ndhand@gmail.com 

Blogindlægget fortsætter herunder med flere billeder og links. <3 

Læs også om: 


Prøv da lige disse opskrifter: 


find mange flere opskrifter og blogindlæg ude i venstre kolonne og scrol ned i bunden af bloggen og find favorit blogindlæg samt de blogge og sider der inspirere mig - (via pc). 

er du blogger og låner mine opskrifter, da link tilbage til min blog - det er go' karma .0)) Tak Mokka og grød med frisk frugt, kanel og nødder. God start på dagen.Forkælelse til kollegerne hos COWI - de fortjener det. Englene synger. Opskrift er lånt af bloggeren bag The Food Club - @ditsen Kyllingelår svøbt i bacon med timian og appelsin. Bon appetit. 

Teenageforkælelse på en doven søndag. Lækre protein pandekager med stegte æbler og kokos. Opskrift: MichelleKristensen.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar