søndag den 15. marts 2015

Update med små glimt ....

Update med små glimt.


Mokka & Morgengrød med frugt serveret på gl. Marie Sohl tallerken. 

Lækre dadelkugler med kako, kokos, hasselnødder & frysetørret hindbær. Smager skønt til en kop yogi lakridste. Vi fejre teenagerens flotte terminsprøver med dyrekølle marineret i Leffe øl. 


Dyrekølle med appelsin-/æble salat & flødekartofler. Fejring af teenagerens flotte terminskarakterer. Mums.  

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Der har været et hav af projekter i denne tid, og derfor har bloggen holdt en pause siden februar. Nu er vi allerede midt i marts, som tiden flyver afsted. 

Vi har den seneste tid forsøgt, at finde bolig i Skæring for at teenageren havde en reel chance for, at komme på Egå Gymnasium. Vi har nu sadlet om, og ændret på hans 1. prioritet, så han - forhåbentligt - kommer på Århus Katedralskole - Vi krydser fingre og tæer i denne periode!! (vil du hjælpe???). Herefter vil vi søge efter ny og bedre bolig til os. Vi har været glad for vores lille loftshybel i mange år, men nu er det tid til, at komme videre og starte på et nyt kapitel. 

Teenageren havde en lang uge med terminsprøver, og resultaterne kommer til at koste moderen dyrt, ha! Til at starte med, er han blevet forkælet med både dyrekølle, flødekartofler og kager i lange baner! Både af den sunde og syndige slags. Fordi jeg er så mega stolt af hans flotte præstation. 

Foråret er begyndt at vise sig fra sin lune side, så de dage hvor vejret har været solrigt og tørt, har jeg været hurtig til, at springe i galopskoene og taget turen ud langs havet og i Riis Skov med både løb og trappestep. Der er kommet point og flere kilometer på endomondokontoen. Det er virkelig noget jeg sætter pris på, i en travl hverdag. Det giver mig glæde og mental styrke i hverdagen. Har været nede og dykke med sygdom adskillige gange i både vinteren og foråret, men NU skal det være slut!! - Foråret er lunefuldt! 

Har lavet en masse lækre hverdagsretter og bagt en masse brød & kager i februar og marts. Jeg har bl.a. været et smut forbi Anette Harbech Olesen's inspirende blog(igen!) Hun har lavet en sundere version af en gulerodskage, og den måtte jeg bare prøve, Mums. Hun har lige udgivet en e-bog "Kvinde - styrk din krop", og den kan købes på saxo.com - der er masser af god og sund inspiration at hente - og så er prisen så lav, at det ikke er til at forstå - en flad 20'er! Køb den lige her

Siden mit elskede billedrørstv gik på pension og endnu ikke har fundet erstatningen for det, har jeg bagt lækre kager og hverdags-retter som ren "bestikkelse" for, at kunne låne teenagerens fladskærm! Både "Badehotellet" og "Kurs mod fjerne kyster" er på top 5 over udsendelser jeg følger med i, så ovnen har ikke holdt mange pauser i denne periode. Nu håber jeg snart det lykkes, så jeg kan holde mig opgraderet indenfor både tennis, og de andre favorit-programmer. 

Har kæmpet med virusproblemer over længere tid, og så er det jo rigtig godt, at have en teenager som mestre det tekniske. Han fik fjernet al virus på min pc i nat - inklusiv alle billeder!! Er glad for, at jeg har en del billeder liggende i mapper på facebook, og så har jeg heldigvis en lang række papirbilleder af ham liggende i en skuffe. Så er det "kun" de mange børnebilleder af ham, der lå på min pc samt de mange blog- og salgsbilleder der er gået tabt. De fleste ligger heldigvis i mapper på facebook og på mail. Men ingen virus på pc'en og det letter en del i hverdagen! .0) 

Da jeg ikke er nået forbi bloggen den seneste tid, har jeg opdateret facebookprofilen justlove2ndhandbyleneb med billeder fra hverdagen, opskrifter, anbefalinger m.v. Smut meget gerne forbi og giv siden et "Like". Jeg vil i marts måned sætte en konkurrence i gang, hvis der er stemning for det. Du er meget velkommen til, at invitere flere fra dit netværk til siden, hvis du har lyst. Det vil kun gøre mig glad, og deltag meget gerne i dialogen på siden. 

Du kan også følge mig på mine 2 instagram profiler @justlove2ndhand som er min blogprofil og @secondhand_aarhus_bylene, som er min salgsprofil. Her sælger jeg ud af både nyt og secondhand tøj & boligting. Du kan afhente varen i Århus i følge aftale, men også få den tilsendt. Større møbler er dog smartest, at afhente i Århus. De er lidt svære at putte i postkassen. .0)

Det er dejligt at være tilbage på bloggen, og håber ikke jeg har tabt jer bag skærmene derude pga. min pause. Jeg blogger med hjertet, og har jeg ikke energien til det, så vil jeg hellere vente indtil jeg har noget at fortælle. Vi ses snart igen, KH Lene. <3


Lækker gulerodskage og et sundere alternativ fra Annette Harbech Olesens blog & nye e-bog Kvinde styrk din krop. Meget inspirerende e-bog. Køb den på Saxo.comCathrineyoga's lækre browniekage er blevet en af mine favoritter, og et godt alternativ til de syndige brownies. Forår i luften. 


Der kom point på endomondokontoen til ernæringseksperten Michelle Kristensens februar challenge. - Kom op af sofaen og TRÆN!  Syndig teenagekage med banan & lakridschokolade med YOGI lakridste.Lækre decemberboller, der også smager skønt i februar. Koldhævet med nisseøl, figner og dadler. Englene synger. 


Skøn morgenmad med A38, urtekram mysli, salat og decemberbolle. Bon appetit. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar