torsdag den 5. februar 2015

Vinterferie med aktiviteter i Århus.

Vinterferie med aktiviteter i Århus. 


Vil bage Valdemarsro's lækre fastelavnsboller, englene synger. 


Vil pleje min vintertørre hud, med lækre produkter fra @larocheposaydanmark. Har vundet dem for #mitplus havbillede på IG. 


Vil deltage i Endomondo Challenge i februar, og få point på Endomondokontoen. Det er s u n d t & g r a t i s. Se længere nede, hvordan du også kan deltage.  


Antikmarked i Ridehuset 7-8 februar, hvor du kan jagte skatte blandt et hav af forskellige antik-lopper. 


¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 

Det er blevet februar, og allerede snart vinterferie for teenageren. Hvis det står til ham, er jeg sikker på de første dage skal gå med, at bo i sit nat-/hjemmetøj dagen lang og spille fifa15 på ps4 konsollen. Hans nyeste investering. Og så skal han nok også lige forbi køkkenet i ny og næ, for at finde lidt lækkert. 

Har sjældent planlagt ret meget i vinterferien. En travl hverdag med skole, lektier, klub og hygge med vennerne, så er der behov for, at lade op uden alt for mange aktiviteter. Jeg har dog set på lidt aktiviteter vi kan lave sammen, og så er der steder som jeg selv kan besøge imens teenageren ligger begravet under dynen med guf og fifa15. 

Nogle af aktiviteterne til vinterferien vil være: 
  • at bage de lækre fastelavnsboller som jeg også bagte sidste år. De er fra madbloggen Valdemarsro.dk, og smager som en drøm. De er syndige og lækre som en fastelavnsbolle skal være, med både marcipan og creme. Prøv dem. 
  • at besøge Ridehuset, der afholder Antik loppemarked, i den kommende weekend. En god mulighed for, at jagte "skatte". 
  • at tage i biffen. Har fået en Telia Tirsdag kode, så det kun koster 75 kr. for 2 biografbilletter. Har talt med teenageren om, at tage ind og se Mænd & Høns. Den ser ret sjov ud, og det er så sundt, at grine sammen. 
  • At besøge Moesgård Museum, er også et godt bud på en fælles aktivitet. Vi har ikke besøgt Moesgård siden ombygningen. Og så har jeg læst, at de har god kage i cafeen, mums. 
  • At deltage i mk_michellekristensen ´s februar challenge. Bare klik på link i bio på hendes instagramprofil, så er du tilmeldt, hvis du altså har en Endomondoprofil. Det gælder om, at få samlet så mange Endomondopoint som muligt i februar måned. Alle former for kondition tæller, så det er bare med at komme op af sofaen.! Der battles om lækre Hummelprodukter,og så får du samtidig g r a t i s motion. 
  • at pleje min vintertrætte og meget tørre hud med lækre plejeprodukter fra @larocheposaydanmark. Virksomheden udvalgte et af mine billeder på intagram i #mitplus. Et godt tip er, at smøre sig ind med bodylotion lige efter badet når huden forsat er fugtig, så får du den mest fløjlsbløde hud. 
  • at bage denne lækre gulerodskage med reduceret sukker, så blodsukkeret ikke løber løbsk. Anette Harbech Olesen er en stor inspiration, og du kan finde mange spændende opskrifter på hendes webside. Websiden har jeg også tilføjet under faoritsider, i bunden af min blog. Scrol helt ned i bunden. 
  • at drømme om, at klikke nogle af de lækre kjoler hjem fra Nü by staff Woman 's forårskollektion. Både denne skønhed og denne strikkjole er jo faktisk på udsalg, og det er denne hvide lækre tunika også. Dream on!
  • at sælge ud af nogle af de mange boligting & secondhand tøj på min instagramprofil secondhand_aarhus_bylene. Tjek meget gerne, om der er noget du ikke kan undvære. Du kan afhente i Århus i følge aftale. Kan også sende til dig, ved betaling af porto. De tunge ting bedes dog afhentet i århus C. 
  • at få tid til, at bladre i mine nyeste kogebøger, og afprøve nogle af de mange lækre opskrifter fra kogebøgerne Sunde Salater af Anne Hjernøe, Meyers Bageskole af Claus Meyer, Bagelyst af Annemette Voss, Det er bar' mad af Jamie Oliver og Opskrifter og små glimt af hverdagslykke af Valdemarsro.dk
Vidste du, at bloggen nu har fået sin egen facebookside? Den har samme navn som bloggen, så giv den meget gerne et LIKE og vælg JA til notifikationer. Så kan du følge med i aktiviteterne, og der vil også løbende komme giveaway (uden at du skal dele opslag) og forskellige opskrifter, artikler, anbefalinger m.v. Ses vi?  

Hvad har du af planer i vinterferien? 

Læg meget gerne en kommentar, altid hyggeligt at høre fra jer .0)
De sidste nye kogebøger, der har fået plads i mit køkken.