onsdag den 17. juni 2015

Juni uden brød........ næsten da!

Juni uden brød.... næsten da! Teenageforkælelse efter eksamen. Bananmuffins med danske jordbær. Hygge på bagtrappen i solen. Shorts fra Bonaparte & top fra VRSLækre sunde snacks. Dadelkugler med bl.a. medjool dadler, mysli & æblemos.


Udsigt fra køkkenvinduet til Århus Domkirke. Blue sky. Love it. 


Cremet kaffe/banan shake og dadelkugler lavet på medjool dadler, mysli & æblemos. 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Juni uden brød........næsten da! for jeg faldt over en opskrift på bananbrød med mandler og mørk chokolade, hos den søde og inspirerende blogger Anna Bartels. Jeg kan kun anbefale, at I smutter forbi bloggen, og prøver den af. Uhm. Jeg valgte at bruge ½ kagemel og ½ rugmel fra Skærtofts Mølle. Har prøvesmagt den, og hurtigt lagt resten i fryseren, for ikke at spise det hele på en gang, ha!! se foto af bananbrødet nederst i blogindlægget. 

Udover lækre hverdagsretter, dadelkugler med bl.a. medjool dadler, urtekram mysli og æblemos, har jeg bagt lækre bananmuffins til teenageren. Han har afsluttet alle sine eksamener, og kan nu se frem til dimission d. 24. juni og en lang sommerferie, inden han starter 1.g. på Århus Katedralskole. Så han bliver forkælet en del med de flotte resultater!! 

I sommerferien tager vi bl.a. i sommerhus og tager cyklerne med,så vi kan cykle rundt på Djursland, kramme løvefar i Ree Park og hilse på de søde nye ulveunger og de mange andre vilde dyr. I min verden, er det Danmarks bedste dyrepark med plads til, at dyrene kan røre sig og bruge deres naturlige instinkter, i smukke omgivelser. 

Vi vil også en tur til Ebeltoft og spise is og opleve den hyggelige gamle by. Vi har bestilt sommervejr, så vi kan lave lækker bålmad og spise lækre chokolader, som jeg har vundet i forbindelse med udgivelsen af min opskrift på æblekanelkage i Femina, i denne uge no. 24. Er du hurtig kan du nå, at få et eksemplar af bladet i dag. Kagen finder du i tillægget Sommerkager. Læs her. Er såååå glad!! 

Teenageren blev luftet til Sculpture by the Sea, og fejrede hans matematik eksamen med god økologisk is på ruten. Hyggeligt at få et par timer alene med ham, i en tid hvor vennerne trækker mest - udover sengen,  ha!! 

14. juni nåede jeg milepælen, hvor jeg løb 10 km inkl. trappestep og jeg er godt tilfreds med mit resultat efter 1,5 års løbetræning. De nye Asics løbesko er top hurtige, og et godt makkerpar, ha! Jeg løber altid alene, og har ikke haft en træner indover. Jeg finder stor inspiration til min løbe- & intervaltræning hos Michelle Kristensen, der er sundhedsekspert på Go'Morgen Danmark. Hun er en stor inspiration, både når handler om løb & kost. Med sådan en sejr, er det vigtigt, at forkæle sig selv. Har derfor været et smut forbi Bonaparte og klikket lidt lækre sommerstyles hjem (Love SALE!). Har suppleret med fine t-shirts & toppe fra VRS, da jeg var så heldig at vinde et gavekort fra Storcenter Nord. Man har jo lov,at være heldig nogle gange, ha! læs her

Juni har indtil nu været fyldt med herlige soltimer, så det er blevet til mange rare pauser på bagtrappen. En solrig plet, og et dejligt frirum i hverdagen med en god kop mokka. Sol er nu erstattet med regn, men så bliver landmændene jo så glade, fordi deres afgrøder får vand inden høsten! - Se flere billeder herunder - 

Hvad har du lavet af gode og rare ting i juni? 


obs: 
I bunden af bloggen ses de 10 mest læste favoritindlæg, og de blogge & favoritsider, der inspirere mig i hverdagen. 

Du kan også følge mig på BlogLovin, på Google+ og bloggens facebook-side justlove2ndhandbyleneb., hvor der løbende kommer blog- opdateringer, opskrifter, anbefalinger og små hverdagsglimt. Du kan også følge mig på bloggens instagramprofil: @justlove2ndhand og @secondhand_aarhus_bylene,hvor jeg sælger ud af nyt og secondhand tøj & boligting. 

Læg meget gerne en kommentar under blogindlægget. Altid dejligt at høre fra jer, der læser med på bloggen, og velkommen til alle nye læsere. Rigtig dejlig sommer til jer alle. KH Lene .0)  


Mokka & dadelkugler lavet på medjool dadler, urtekram mysli & æblemos.Milepæl efter 1,5 års løb. 10 km løb inkl. trappestep, YES!!
Udstrækning efter milepæl på 10 km løb inkl. trappestep, love it. 

Sculpture by the sea langs Århusbugten,sammen med teenageren. 

Besøger Ren Kost i Jægergårdsgade. Køber Pukka te, Jumbo Rosiner & vafler.

Brødfri juni...! lige indtil jeg faldt over det lækre bananbrød hos Anna Bartels. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar