torsdag den 29. januar 2015

Bloggen er kommet på facebook....

Bloggen er kommet på facebook. 


Bloggen har nu fået sin egen facebookside. Den er døbt samme navn som bloggen, så du let kan finde den. 

Vil du følge mig her, skal du bare finde siden på facebook, klikke på "Synes godt om" knappen og med musen pege på knappen vælg "få notifikationer". Så kan du holde dig opdateret med løbende blogindlæg, små glimt i min hverdag, opskrifter, nye køb, inspiration og tips til seconhand og bæredygtighed i hverdagen - og selvfølgelig en hyggelig dialog med jer der følger med. 

Vil også løbende forkæle med en giveaway, helt uden at du skal dele konkurrencen - Håber du vil lege med. .0)

Instagram & BlogLovin:  
Du er også meget velkommen til, at følge mine 2 instagramprofiler @justlove2ndhand og salgsprofilen @secondhand_aarhus_bylene, hvor jeg sælger nyt og secondhand tøj & boligting. 

Du kan afhente varen i Århus C, eller få den tilsendt ved betaling af porto. De store og tunge ting, bedes dog afhentet i Århus C. Du er altid velkommen til, at sende sms (se bio på salgsprofilen) mhp. køb af en vare, hvis ikke lige jeg reagere på annoncen med det samme. (Røg- og dyrefrit hjem og tørretumbler aldig mit tøj - det lufttørre på bøjler.). 

Du kan på mine 2 instagramprofiler også følge min blog, da den via et link, er knyttet til bloggen. Så kan du altid læse med på farten. Du kan også følge min blog via BlogLovin. I øverste venstre hjørne klikker du på link + Follow, så få du løbende opdateringer på bloggen. 

I bunden af bloggen: her finder du de 10 mest læste favoritindlæg på bloggen + øvrige blogs og favoritsider, der inspirere mig i min hverdag. Scrol helt ned i bunden af bloggen, og læs med. I venstre kolonne, kan du altid finde de gamle blogindlæg, og så har jeg knyttet et søgefelt til, i højre side af bloggen. Måske du søger efter en opskrift eller et bestemt blogindlæg, så kan du ad den vej, finde det. 

Sidst men ikke mindst, deler jeg også altid mine blogopslag på Google+, så her er du også velkommen til, at følge med. Del meget gerne mine opslag, så de bliver spredt som ringe i vandet. 

Håber, at vi ses på min nye blogprofil på facebook.0) Smil Lene. 


Min salgsprofil på instagram @secondhand_aarhus_bylene, hvor jeg sælger ud af nyt & secondhand tøj og boligting. 

mandag den 26. januar 2015

Søger AKUT bolig i Egå / Skæring til foråret 2015!!

Søger a k u t bolig i Egå / Skæring til foråret. 


Hjælp!! 

Situationen er, at jeg a k u t søger bolig til teenageren og jeg, til indflytning allerede i foråret 2015. 

Han ønsker brændende at komme på Egå Gymnasium, og da de optager elever efter geografi, er det derfor nødvendigt for os, at bo i Egå / Skæring (postnummer 8250), for at han er sikker på at blive optaget. Han går på Skæring Skole, men vi bor i Århus C på 12. år i samme bolig. 

Derfor prøver jeg nu igennem min blog, at søge efter bolig. Har lavet adskillige boligopslag, er tilmeldt boligportalen osv., men uden held! Derfor vil jeg spørge dig om du kender nogen, der kender nogen, der kender nogen - som lejer eller fremlejer en bolig ud gerne for 2-3 år i Egå / Skæring område. Jeg vil være dybt taknemmelig for din hjælp, hvis du vil / kan hjælpe mig i denne akutte situation. 

Boligstørrelse: minimum 3 værelser med køkken / bad og 2 separate værelser.

Husleje: Max. 7800 kr. INCL forbrug og med mulighed for, at kunne søge om boligsikring. Det kræver at boligen har helårsstatus, da jeg ellers ikke kan modtage børnebidrag og boligsikring.

Indflytning i april / maj måned. 

Indskud / depositium er forventeligt.

Vi er begge ikke rygere. 

Seriøse henvendelser til: 
Lene Bringsjord - privat e-mail: solsikke04@hotmail.com og mobil 26148234Læg meget gerne mobilbesked, hvis ikke jeg svarer mobil, da den ofte er på lydløs. 

Det vil være en k æ m p e stor hjælp, hvis du kan og vil hjælpe min søn med en bolig til indflytning i april / maj 2015. 

























torsdag den 22. januar 2015

Statist på Badehotellet i afsnittet "Den Store Fest"....

Statist på Badehotellet i afsnittet "Den Store Fest". 


"Den store fest" på Badehotellet under Grev Ditmar & Amanda's forlovelse. Jeg sidder nederst til højre med glasset hævet. Man kan lige ane mit ansigt. 


Efter en lang dag på SF Film Production, samles statisterne til gruppefoto. En dag fyldt med indtryk af den helt særlige slags. Jeg står i midten sammen med min "statistmand" Jørgen. Hans kone arbejder på settet. Tak for lån af din søde & rare mand Karin. 

Gruppefoto af statisterne på Badehotellet sæson 2, Afsnittet "Den store fest". En dag fyldt med indtryk af den helt særlige slags. 


Portrætfotos af mig i hverdagstøj. Ankomst til hotellet, før forlovelsen af Grev Ditmar & Amanda. Der var et kort glimt af mig og min "statistmand", sammen med parret tv for os, på gruppefoto længere oppe. Vi er alle venner af familien Madsen. 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Endelig kom dagen, hvor afsnittet "Den Store Fest", i serien Badehotellet blev vist. Sæson 2 er netop startet, og vises hver mandag kl. 20.00 og genudsendes hver søndag aften. Serien er blevet taget virkelig godt imod af seerne, og det er forståeligt.

Både tiden, sproget og moden er interessant. Jeg  er vild med serien! At jeg så har fået den unikke mulighed, at være med som statist sammen med de 7 øvrige statister (se gruppefotos), og møde en lang række af skuespillerne og holdet bag Badehotellet, er kun med til at fuldende oplevelsen. Niver mig en lille smule (læs: meget!) i armen endnu, ha ha. 

Nu er jeg slet ikke vant til, så højt et serviceniveau i hverdagen, som jeg oplevede på filmdagen. Pensler & makeup fløj omkring ørene på os allerede fra morgenstunden, og håret blev bukket med hænderne af en super dygtig frisør & stylist! Efter at have gumlet på lidt chokolade og drukket lidt kaffe i pauserne, stod stylisten klar med pensler & makeup.   

Jeg deltog i en ankomstscene i dagligstuen sammen med parret til venstre for os (se gruppefoto). Vi står lidt tilbagetrukket i dagligstuen, hvor Grosserer Madsen kommer ind til os. Herudover deltager jeg i små glimt under forlovelsen af Grev Ditmar og Amanda. Så når du ser genudsendelsen på søndag, må du tage de skarpe briller på, nu hvor du kan se de forskellige kostumer. 

Er underlagt tavshedspligt, i respekt for alle skuespillerne og holdet bag Badehotellet, men de tog sig meget kærligt og professionelt af os hele dagen. Det var også sjovt og hyggeligt, at møde de 7 øvrige statister. At kunne dele denne særlige oplevelse sammen. Vi mødtes over 2 dage. Den ene dag til prøvemakeup / håropsætning samt kostumeprøvning og senere på filmdagen, hvor de fleste skuespillere var tilstede og hele holdet bag Badehotellet. Har næsten ikke ord, der kan beskrive oplevelsen. Unik & Sjov. TAK til Badehotellet, skuespillerne og statisterne, for en fantastisk dag. 

Du kan læse om min tur til SF Film Production i foråret her, og blogindlægget Klar til næste sæson af Badehotellet sæson 2 

Herunder lidt billeder fra min styling til scenerne i "Den Store Fest", med forlovelsen af Grev Ditmar & Amanda.  


Frisøren fik tæmmet mine naturkrøller, og lavede en meget smuk opsætning. Til scenerne i "Den Store Fest" under forlovelsen af Grev Ditmar og Amanda. Flot håndværk.




Styling til scenerne i "Den store fest" under forlovelsen af Grev Ditmar & Amanda. Håropsætning & makeup af frisør og stylist. Han forstod virkelig, at tæmme naturkrøllerne. Et flot håndværk. 

Klar til optagelse! Det smukke perlespænde matcher perfekt, til den meget smukke 20´ inspireret kjole. Vild med tiden og moden.

torsdag den 15. januar 2015

Januar glimt ....

Januar glimt. 



Englene synger. Mokka med dadelkugler under smukke tulipaner. 



Lørdag vågnede jeg først kl. 11.00, og nød en skøn morgenplatte.


Chili con carne med mørk chokolade, kokos & kidney bønner. En skøn ret på en kold vinterdag, godt med spark i. 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Der er skudt godt gang i januar, og vi er allerede halvt igennem måneden. En rigtig kold en af slagsen med regn, blæst og sne. For mit vedkommende har jeg mange ting igang, så kalenderen er fyldt op med mange projekter. 

Jeg har også brugt mange timer i mit køkken, på at lave lækre vinterretter. I går lavede jeg Cathrineyoga.dk's lækre helse Brownie, som jeg også lavede til nytår. Denne gang tilsat kokos og mørk kakao, for at give den dybde. Englene synger og fadet er snart tømt. (Teenageren spiser vildt meget kage, ha!). Der bliver også produceret dadelkugler på samlebånd. Altid lækkert med en sund lille snack til en kop kaffe & te, eller de kommer med på mine løbeture langs havet og i skoven. En god belønning efter træning! 

På de tørre og solrige dage, har jeg været hurtig til at spænde løbeskoene på, for at fastholde mine løbeture. Det giver mig så meget overskud i hverdagen, til de mange projekter og hverdags opgaver. 

I fredags var teenageren til sin første eksamen. Han går i 9. klasse og skulle op i Fysik / Kemi. I følge den ny skolereform, har de fordelt eksamenerne, så der er en eksamen mindre til foråret, og det er jo egentlig meget godt. Havde gjort ham opmærksom på, at han skulle få læst op på alle emner. Det er sjældent, at man trækker det emne man helst vil op i. Og så er det jo altid godt, at være forberedt. Han trak elektromagnetisme, og var samlet oppe i 2 timer inklusiv vurdering. De var oppe 4 elever ad gangen, hvor de skulle præsentere 4 forsøg hver for sig, og fortælle om de forskellige begreber. Det gjorde han til UG + og slange, og havde endda så meget overskud, at han gik og nynnede, ha! 

Det blev selvfølgelig fejret med kaj kage. Havde været lidt på forkant, og købt et glas Nutella. På Nutella's facebookside, havde jeg fået lavet en Tillykke etiket, som jeg selv kunne printe ud og sætte på glasset. 

I den kommende weekend, vil vi nyde de 2 lækre økologiske bøffer fra Økogårdene.dk i Skjern, som jeg var så heldig at vinde i sommers. Jeg har valgt at gemme dem til en god anledning, sammen med den lækre flaske økologiske rødvin der fulgte med. M u m s. 

Følger du med i Badehotellet sæson #2? Jeg glæder mig allerede rigtig meget til næste afsnit på mandag. Hvis du ikke har læst blogindlægget om Badehotellet #2, kan du læse det lige her, og så ved du også hvorfor, jeg glæder mig ekstra meget til, at følge med. 

De kommende dage, vil jeg fortælle lidt om vores planer for 2015, for der er gang i flere projekter af den spændende slags. Vil i den forbindelse igang med, at få muget ud i nogle af de mange ting, der gemmer sig på loftet og i depotrummet. .0) 


Lækkert med sunde snacks til en kop mokka. Kan anbefales, haps.


Findes der noget smukkere end tulipaner på en kold vinterdag?  


Teenageren blev forkælet efter sin Fysik/kemi eksamen, som han klarede til UG + og slange! Det blev fejret med Kajkage & Nutella

 Søndagsæggekage med lammepølser & bacon er ikke så ringe endda. 

søndag den 4. januar 2015

1. & 2. Nytårsdag 2015 ....

1. & 2. Nytårsdag 2015. 



Morgenmaden 1. nytårsdag nød jeg sammen med teenageren.



En god start på 2015 med løbetur langs Århusbugten og Riis Skov.

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 

Jeg sprang ind i 2015 sammen med teenageren, og det blev holdt meget stille og roligt. Du kan læse om vores jul og nytår lige her. Der er jo fordele ved, at vågne op 1. januar helt uden tømmermænd. Har festet en del i mine "unge" dage, men traditionen med tømmermænd og skisport 1. januar er jeg ligesom vokset fra, så nu må det være andre der må overtage den stafet, ha! 

Teenageren har dog meget snart en Fysik/Kemi eksamen (9. klasse), som han er ved at forberede sig til, og efter jul i Silkeborg og besøg hos sin farmor/farfar på Fyn sammen med det meste af familien på sin fars side, havde han mest brug for, at lade op til næste halvdel af 9. klasse og forberede sig til eksamen. 

Vi nød derfor en skøn morgenmad/brunch 1. nytårsdag. Senere på dagen spændte jeg løbeskoene på. Vejret var helt fantastisk, og efter en længere periode med influenZa efterfulgt af jule- & nytårsmenu, var det skønt at komme afsted igen. Har været ude og gå nogle ture imellem jul & nytår,  men jeg savnet virkelig, at komme ud og løbe langs havet og i skoven. At lytte til havets bølger og suset i trækronerne, giver mig så meget positiv energi, og det giver mig samtidig overskud og glæde. 

Bageriet åbnet op igen 2. nytårsdag. Denne gang lavede jeg en nyfortolkning af valdemarsro's lækre æbleboller. Har bagt dem mange gange efterhånden, og denne gang valgte jeg, at tilsætte en håndfuld dadler og hvedeklid. Fik også bagt en portion kardemommeboller med rosiner til teenageren. Han ser helst, at boller ikke indeholder grove meltyper, ha! 

Det flotte Skærebræt der ses på billederne, har jeg fået i gave af virksomheden Knorr kort før jul. Der fulgte en stor kasse Knorr produkter med, som jeg er igang med at afprøve. Jeg vandt det, fordi jeg tippet om bæredygtighed i hverdagen, med fokus på madspild. Jeg vil fortælle mere om dette i næste uge. Blogget lidt om bæredygtighed & madspild kort før jul, som du kan læse om her.  Nu vil jeg spænde løbeskoene på, og komme ud i det smukke søndagsvejr.

Instagramprofiler og bloggen.
HUSK, at du kan følge mig på instagramprofilen @justlove2ndhand og min salgsprofil @secondhand_aarhus_bylene, hvor jeg sælger ud af nyt & 2ndhand tøj & boligting. 

Nederst på bloggen finder du de 10 mest læste blogindlæg og de blogge & favoritsider, der inspirere mig i hverdagen. HUSK, at du også kan følge mig via BlogLovin, ved at klikke på linket i øverste venstre hjørne af bloggen, og KLIK på FOLLOW knappen. De tidligere blogindlæg finder du ude i venstre kolonne på bloggen. Rigtig godt nytår. .0) 


Morgenmad 2. nytårsdag sammen med teenageren. Top hyggeligt.  


Der bages teenageboller = Kardemommeboller med rosiner og helt uden grove meltyper. Der skal jo være noget for enhver smag. 

lørdag den 3. januar 2015

Jul & Nytår 2014 ....

Jul & Nytår 2014.



Teenageren blev overrasket med et juletræ 4. advent. Hyggeligt, at have sit eget juletræ, og så kan det spises. Vi har gemt en vaniljekrans til Morten Heiberg ;)  



Besøg hos min mor i Silkeborg. Elsker at drikke te & kaffe af dette skønne stel, som jeg desværre har glemt navnet på. Er vild med både form og farve på stellet. 



Der blev bagt juleboller med nisseøl, figner, dadler og nødder hos min mor, og de blev igen rigtig lækre. De er virkelig blevet en favorit, Uhm. 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 

Så blev det jul og nytår igen. Du kan godt sætte kaffe over, for det bliver et af de lidt længere blogindlæg. 

For mit vedkommende blev julen holdt i Silkeborg, hos min mor sammen med teenageren, min bror og hans kæreste. Efter min løbetur langs havet og i Riis Skov midt i december, blev jeg desværre lammet af influenZa hvilket betød, at vi først d. 22. december vidste, om vi tog til Silkeborg for at fejre julen. 

Jeg havde forsøgt at jule lidt hjemme. En udfordring i det hele taget, at stå oprejst pga. feber og hoste. Men efter mange varme bade og litervis af PUKKA te, pakkede vi taskerne og drog afsted mod Silkeborg. Det er nu engang hyggeligere, at fejre julen sammen med resten af familien med god traditionel julemad. Jeg havde fået en dyrekølle af en jæger til julen, men så havde min mor samtidig fået en stor and som var optøet. Vi valgte derfor, at lade dyrekøllen ligge i fryseren og nyde den en anden dag, hvor vi er samlet igen til et lækkert måltid. 

Mit bidrag til julen var at bage nogle af Sif 's lækre juleboller fra e-julebogen som hun har lavet i samarbejde med Claus Dalby og Anette Harbech Olesen. Den kan downloades gratis på SAXO. Her findes masser af inspiration, til lækker og sund konfekt, juleopskrifter, blomsterdekorationer samt mange andre julerier og traditioner. 

De fleste billeder fra julen er overbelyst. Vil derfor spare jer for disse, men der er lidt glimt fra både julebordet, gaver og haven som blev pyntet så fint med sne 1. juledag. Det gav anledning til skønne ture rundt i haven og i området, hvor min mor bor. Mit barndomshjem siden jeg var 14 år, så jeg kender området rigtig godt. 

Jeg har valgt kun at give børnene julegaver i familien, så det tæller mine nevøer og niece udover min egen søn - og så får min mor en lille gave også. Julen handler for mig mere om nærvær og fællesskab omkring den lækre julemad frem for gaver. I stedet for, har jeg gjort det til en tradition, at lave en pakkeleg som vi leger imens stegen hygger sig i ovnen. Og der går sport i at jagte gaver på tid. Virkelig sjovt at se hvad der så gemmer sig i pakkerne, når tiden løber ud. 

I år valgte jeg, at give teenageren en lækker SACKit's WOOFit højtaler, i farven Gun Metal. Han lytter altid til musik og ønskede sig et par højtalere til sit værelse, da hans gamle var slidt ned. Han blev meget glad og overrasket over, hvor god lyd den lille højtaler har. Han kan afspille WOOFit højtaleren trådløst via bluetooth fra sin smartphone, computer eller sit tv i 3 timer på en opladning. Han kan lytte til radio på den indbyggede FM-radio eller koble WOOFit til sit dyre hi-fi anlæg som bluetooth music reciever (hvis han havde sådan et, ha) og han kan give det nyt liv med adgang til musik på internettet. WOOFit højtaleren er tung og materialerne er tydeligvis af god kvalitet. Den helt store overraskelse kommer, når han tænder højtaleren, for lyden er imponerende klar og stor. Størrelsen er perfekt, så han kan have den med i lommen når han er på farten sammen med vennerne, eller når han skal på ferie hos sin familie. 

Det er samme virksomhed som også sælger de lækre SACKit sækkestole. Tidligere på året indgik jeg samarbejde med virksomheden om, at afprøve en af deres sækkestole. Det kan du læse mere om her. - Det skal lige siges, at jeg ikke har indgået aftale om, at anbefale den lækre SACKit WOOFit! Jeg er bare så begejstret over, at kunne finde en gave der gør teenageren glad, og som op til flere gange har nævnt, at også han er overrasket over hvor god lyd den har, i forhold til højtalerens størrelse! 

Teenageren havde været en tur i Køb-Salg-Bytte Biksen i Nørregade for at finde gaven til mig. En Jamie Oliver kogebog. Han har altså lagt mærke til, at jeg næsten dagligt ser Jamie Olivers madprogrammer! Skønt, at han også tænker bæredygtigt ved at købe bogen brugt. Har ofte nævnt for ham, at det ikke er størrelsen på gaven der betyder noget. Altså prisen tænker jeg på her. Hellere finde en gave, hvor der er tænkt over, at gaven passer til personen. Og det er han god til. Min mor fik et lækkert tørklæde i grønne nuancer. Det lå i den lækre goodiebag fra Finderskeepers Christmas i Århus. Herudover fik hun en lækker håndcreme og en lilla neglelak fra Yves Roches, som også var en af de mange gevinster i løbet af året. 

1. juledag holdt vi traditionsrig julefrokost med rester fra juleaften og så suppleret vi med lidt andre julegodter. Lidt men godt, og det er netop vigtigt at tænke bæredygtigt, så det ikke ender med at halvdelen af maden ryger i skraldespanden. Skrev lidt om bæredygtighed og madspild i julen lige her.

Nytår.  
Efter jul i Silkeborg var teenageren et smut forbi sine bedsteforældre i Odense til stor julefrokost med familien på sin fars side. Da han samtidig  har en fysik/kemi eksamen i starten af januar, havde han mere brug for, at slappe af i nytåret og gad derfor ikke at tage i byen med vennerne. Jeg trængte også bare til at være hjemme, så jeg kunne nå at blive ordentlig rask og starte 2015 på en god og positiv måde. 

Da vi kun var os to lod jeg dyrekøllen, som jeg fik af en jæger kort før jul, ligge i fryseren. Valgte i stedet, at lave Lakseroulade med spinat. En supernem opskrift, og den smagte virkelig lækkert. Jeg anrettet den med en enkel tomatsalat med en dressing af skyr med citron, salt & peber, og havde et par glas Cavi art og fuldkornsflutes som tilbehør. 

Til dessert lavede jeg @cathrineyoga's lækre nytårsbrownie, der var perfekt sammen med en kugle italiensk jordbæris. En brownie der er lavet på banan, dadler, mandelmel, kokosolie, mørk chokolade og valgfrie nødder på toppen. Du kan vælge at tilsætte et par spsk. kakao. Jeg glemte det selv i farten, men brownien får en kraftigere smag og samtidig en dybere farve. Har du ikke kokosolie på lager, kan du vælge at tilsætte 2 spsk smeltet smør. 

Du kan finde mange sunde og lækre opskrifter på hendes fine blog, så smut endelig forbi og bliv inspireret. Du kan også finde hende på instagram under navnet @cathrineyoga. 

Til dronningens nytårstale, nød vi nogle lækre dadelkugler sammen med et glas Manfredi Asti. Den samme Asti nød vi til både lakse-rouladen og nytårsbrownien. 

Håber I alle havde en rigtig god jul sammen med jeres familier, og kom godt ind i det nye år. I kan se flere billeder herunder. Du kan i kolonnen til venstre læse flere blogindlæg, og i bunden af bloggen kan du se de 10 mest læste favoritindlæg på bloggen, samt de blogge og favoritsider som inspirere mig i min hverdag. 


Så kom vinteren også til Silkeborg i min mors have. Så smukt, at vågne op til sne 1. juledag, og dejligt med ture rundt i haven. 


Mokka i haven. Det ville ellers være hyggeligt, at nyde sneen 1. juledag. Dog lidt for koldt med influenZa, men smukt var det. 



Nytårsmiddagen stod på lakseroulademed spinat og flødeost. 


Lakseroulade med røget laks, flødeost & spinat, så lækkert. 



Desserten stod på @cathrineyoga's lækre brownie, som er et sundere alternativ til den syndige - hertil italiensk jordbæris. 



@cathrineyoga's lækre sunde brownie. Et godt alternativ til den syndige brownie og den passer perfekt til italiensk jordbæris. Englene synger. 

fredag den 2. januar 2015

Klar til næste sæson af Badehotellet #2 ?

Klar til næste sæson af Badehotellet #2 ? 


Er du klar til, at følge med i Badehotellet #2, der har premiere 12.januar 2015? 

Var du en af dem som fulgte trofast med i første sæson af badehotellet, kan du sætte dig mageligt til rette, og følge med i Badehotellet #2, der starter 12. januar. 


Fulgte du ikke med i første sæson, er der en god mulighed for, at se afsnittene på www.tv2.dk. og på Badehotellets officielle facebookside, hvor holdet bag Badethotellet løbende uploader forskellige links. 

Jeg var selv en af dem som fulgte med i Badehotellet #1, og så også gerne genudsendelserne, da jeg var vild med serien. Jeg elsker tiden i 20'erne, hvor serien udspiller sig. Både tidens modetrend, de forskellige karakterer - og ikke mindst sproget. 

I denne sæson af badehotellet nøjes jeg dog ikke med, at følge med i serien fra min sofa. Nej, jeg tjekker nemlig selv ind på badehotellet #2. Ja, Du læste rigtigt! Sammen med 7 andre skønne statister, tjekker jeg ind på Badehotellet sammen med mange af de fantastiske skuespillere i serien.   

I foråret søgte Badehotellet statister til sæson 2. De havde ikke før brugt statister til serien. 60 deltagere ansøgte om, at komme med som statister. Kun 8 kom igennem nåleøjet. De skulle bruge 4 kvinder og 4 mænd. 

Jeg må indrømme, at jeg var meget tæt på at få kaffen galt i halsen da jeg fik beskeden om, at jeg var en af de 4 kvinder der var blevet udvalgt til at deltage!! Endnu sjovere var det, at fortælle teenageren beskeden og se hans ansigtsudtryk! Kun de 7 andre statister, filmholdet bag Badehotellet og teenageren har vidst det. 

Da jeg har tavshedspligt, kan jeg derfor ikke røbe hvilke afsnit jeg deltager i, og hvor mange scener. Ja, måske det bare er et lille glimt af mig. Men jeg var der. Og de 2 dage jeg var på settet sammen med de 7 øvrige statister og hele holdet bag Badehotellet, var en helt uvurderlig oplevelse. Som en drøm. Først at blive stylet af en professionel stylist, få sat hår i 20'er stil og være iklædt kostumer fra 20'erne, var en helt unik og virkelig sjov oplevelse. Jeg nev mig i armen flere gange og tænkte - kan det virkelig være sandt, at jeg er en del af dette univers?! 

Juleaften valgte jeg, at fortælle min familie den store overraskelse, da vi sad over middagen. De synes også det var ret sjovt, at jeg skulle være med i Badehotellet #2. Det var samtidig en stor lettelse endelig, at kunne fortælle om min deltagelse, for det er længe at skulle holde på sådan en hemmelighed. 

Den hemmelige mission foregik i foråret, hvor jeg alene tog til København. Her skulle jeg ved første møde hilse på holdet bag Badehotellet og mødte nogle af skuespillerne og statisterne. Det var også dagen, hvor jeg skulle afprøve kostumer. Der skulle være styr på hår & makeup, så stylisten vidste præcist hvordan jeg skulle styles på selve optagelsesdagen. På denne dag var vi rigtig mange, der skulle styles samtidig. Det betød, at jeg allerede skulle møde på settet kl. 06.45. Sharp! 

Du kan læse mere om min hemmelige mission, der altså foregik i København, i foråret 2014. 

Først når de enkelte afsnit er vist, kan jeg røbe hvilke scener jeg deltog i. Indtil da, må du bare prøve om du kan spotte mig. Der er premiere d. 12. januar 2015. God fornøjelse. ;)  

Før mit første møde på SF Producktion, var jeg forbi Vintage Divine for at finde inspiration til tøj & tilbehør. Det er en lille butik der ligger i Høegh-Guldbergsgade i Århus, hvor du finder vintagetøj: kjoler, frakker, sko, nederdele og accessories i høj kvalitet. Ejeren af butikken har bygget den op igennem flere år. Det er en oplevelse i sig selv, at træde ind i butikken og du møder en fantastisk sød, dygtig og moden kvinde, der råder dig professionelt - og man mærker tydeligt hendes store passion for vintage. Udover den fine vintagebutik, har hun en webshop, hvor du kan se et stort udvalg i forskellige tidsaldre. 

Jeg fik lov at låne lidt forskelligt tøj og tilbehør til mit møde. Kig endelig forbi hvis du bor i Århus, eller smut forbi webshoppen eller facebooksiden, hvor hun også løbende opdatere med nye kjoler og nyheder. Har også tilføjet webshoppen til favoritsider i bunden af min blog. Scrol helt ned i bunden,  hvor du kan finde de 10 mest læste blogindlæg på min blog, samt de blogs og favoritsider som inspirere mig i min hverdag. 



Hemmelig mission i foråret til SF Film Production, der ligger tæt på Ledøje ved Albertslund. 


Hemmelig mission i foråret til SF Film Production, der ligger langt ude på landet tæt på Ledøje ved Albertslund.