tirsdag den 29. april 2014

Finderskeepers i Århus 10. & 11. maj, Nyt løbe-/træningstøj og Dagens morgenmad .....

Finderskeepers. 
Finderskeepers har lige været i København, med stor succes, og kommer til Århus, på Godsbanen d. 10. og 11. maj. 

Finderskeepers er et indendørs design- og tøjmarked, med innovativt de-sign og luksus secondhand. 

Foto venligst lånt af Finderskeepers. 


Der vil i Århus være 110 stande, og det vil være muligt at finde noget helt specielt fra designere, kunstnere og iværk-sættere. Der vil være alt fra illustrationer, beklædnings-genstande, keramik, accessories o.m.a. 

Finderskeepers giver design- og modeintesserede mulighed for, at prøve sig selv af, og vise sine ting frem. Upcoming desig-nere, modeinteres-serede og andre nyskabende sjæle tilbydes en platform, hvor de kan præ-sentere og teste deres ideer, sælge deres produkter, og lære af andre kreative i branchen. 

Du kan læse mere om Finderskeepers her. Og du kan se, hvilke kreative kunst-nere, der vil komme lige her.

Er du interesseret i, at få en stand, kan den bookes lige her. Det er ikke, at forveksle med et almindeligt second-hand marked eller loppe-marked, men kun rene lækkerier, i høj kvalitet. 

Jeg har sat X i kaldenderen, og glæder mig til, at tage en ose-tur, for at blive inspireret til nye items til min garde-robe, samt lækkert bolig- interiør, til mit hjem. 

Håber på mange bæredygtige produkter, og gode second-hand fund, som jeg har en særlig passion for.  


Nyt løbe-/træningstøj. 
Rivegilde i Salling, det skal jeg sandelig lige love for, der var et hav af mennesker overalt, og lidt en udfordring, at jagte de gode tilbud. Der var træningstøj alle vegne, i et mix af herre- og damemodeller. 

Jeg har et stykke tid gerne ville investere i nyt løbe-/træningstøj til forårs- og sommertræningen, da jeg i starten bare har brugt noget af ældre dato, men som ikke var optimalt i længden, at løbe i.  

Nu hvor jeg har fastholdt min løbetræning 2 x i ugen siden det tidlige forår, udover at svømme 2 x i ugen, mener jeg, at det er godt med en be-lønning, og samtidig er det en motiva-tion til, at fastholde træningen. 

Du kan se min løberute lige her

Løbetøj er ikke billigt, så det var med at jagte de gode til-bud, når nu muligheden bød sig. 

Det lykkes mig, at finde et par sorte New Line løbeknickers, som er per-fekte til både forår og sommer. Nedsat fra 449 kr. til kun 99 kr. Rigtig god pris. 

Jeg fandt også en lækker laksefarvet jakke. Jakken var sat ned fra 899,- til kun 200 kr., også en rigtig god besparelse. Den er god til løbe-turen langs havet, da der ofte kan være vind, og for køligt kun med en top, på disse dage.  

Den lilla top har jeg købt i H&M, i det tidlige forår. Den bruger jeg og-så til core-træning hjemme. Du kan se H&M sports-kollektion her, som jeg mener, er et godt alternativ, til de meget dyre mærker, der findes på markedet. 

Nu drømmer jeg om et par lækre nye løbesko, og lidt andet løbe-gejl, ja man bliver jo bidt af det, når først man kommer i gang, dog uden mål om, at gennemføre et marathon eller iron-man. ha ha! 



Morgenmad. 
Dagens morgenmad bestod af Havregrød, lavet på Axa Fiber hav-regryn, rige på fibre og med 87% fuldkorn toppet med blå-bær, dadler og æbletern. Og et drys af rørsukker og lakridsgranu-lat, som giver ekstra kant til havre-grøden. Uhm.   

Da jeg allerede havde nydt min kaffe tidligere på morgenen, valgte jeg i stedet, og drikke en kop skøn Pukka Refresh. 

Morgenmaden er det vigtigste måltid for mit vedkommende, og derfor også vigtigt, at den både smager godt, er sund, og ser lækker ud. Uhm. 


 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 

Hvad er din yndlings-spise til morgenmad? 

Er du også løbeentusiast, eller er du vild med at danse, 
bokse, dyrke spinning, fitness, håndbold eller andet?. 

Sports- og madglade hilsner 

smil Lene .0)) 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 

søndag den 27. april 2014

Homemade Chocolate Chip Cookies....

Homemade Chocolate Chip Cookies.


Opskriften på de chocolate chip cookies, som min teenager og jeg har bagt i dag, synes vi fortjener, at blive delt, her på bloggen. 


Min teenagesøn (15,5 år) vil lige gøre opmærksom på, at det er godt, at skrue ned for temperaturen, på 150 grader (varmluft) efter de første 15 minutter de bages. Hold så et skarpt øje med dem, så de opnår den helt rigtige gyldne farve, konsistens og sprødhed.  

Vi havde en lille snak om dette, da jeg havde bagt en plade, hvor de fik liiige en tand for meget, ikke meget, de blev fortsat rigtig gode. Derfor fik han styringen med den næste plade, og ja, jeg må sande, at de blev lige i skabet. Perfekt gylden farve og konsistens. Han kan noget med kage, den dreng, ha!  Englene synger. 



Opskriften er venligst lånt af bloggeren Emily Salomon, som har lånt den af en amerikansk blogger For me, For You Jeg har prøvet flere cookie opskrifter som er rigtig gode, men denne er noget helt specielt. 

Bloggeren For me, For You, har også rigtig gode råd til, hvordan den helt rigtige cookie dej sammensættes, og hvordan de bages bedst, for at opnå det perfekte resultat. Hun er en amerikansk blogger fra L.A., så det er med engelske mål. Det er værd, at tage et smut forbi hendes blog, og læse hendes opskrift, og passion for chocolate chip cookies. 

Det tager ikke lang tid at lave dejen, men det kræver særlig tålmodighed, at vente på at smage dem. Dejen skal nemlig stå på køl i minimum 24 timer, og kan stå i op til 72 timer. 

Dette for at opnå, den helt rigtige karamel-agtige smag, og chewy tekstur. De bliver samtidig lækre sprøde og gyldne udenpå, og bløde og lidt seje i midten. Men vi kan forsikre dig om, at de er værd at vente på.  

Opskrift på Chokolate Chip Cookies i fordansket udgave, og med lidt små ændringer kommer herunder. 

Vi valgte at halvere den, for at teste dem, men næste gang, laver vi helt sikkert en fuld portion, M U M S. 

Chocolate chip Cookies. 

Antal: 20 stk. 

Ingredienser:
  • 140 gram blødt smør. Stuetemperatur. (ikke smeltet).
  • 140 gram lyst, brunt moscovado sukker eller lys farin. 
  • 120 gram sukker. Almindelig hvid melis. 
  •   1 æg. Stuetemperatur.
  •   1 spsk. vaniljeekstrakt eller ½ vaniljestang
  • 240 gram hvedemel* (se *nedenfor mht. mel). 
  • 3/4 tsk. bagepulver.
  • 3/4 tsk. natron.
  • 200 gram chokolade**. (70% mørk chokolade + Toms lakridschokolade). 
*Gerne halv hvedemel og halv "cake flour", men ellers kan du sagtens bare bruge hvedemel i en god kvalitet. "Cake flour" kan findes i større super-markeder, med et bredt udvalg af mel- og bageartikler. 

**Chokoladeknapper i en god kvalitet kan også anvendes, som i original-opskriften hos bloggeren Emily Salomon og For me, For You.. Der anvendes også 275 gram chokolade i originalopskriften. 

Jeg nøjes med, at bruge 100 gram 70% mørk chokolade + 100 gram Toms lakridschokolade, og synes det er rigeligt til dejen. 

Fremgangsmåde:
  • Tag smør og æg ud af køleskabet i ca. 1 time før, så det opnår stuetemperatur. 
  • Bland mel, natron, bagepulver og salt i en skål, og sæt den til side. 
  • Pisk smør, farin og sukker luftigt.
  • Tilsæt æg, og vaniljeekstrakt / korn fra vaniljestang (trick: mas kornene med lidt sukker) og pisk det godt med let hånd. Jeg anvender selv et stålpiskeris, en håndmixer /røremaskine kan også anvendes. 
  • Bland nu mel-blanding i lidt ad gangen. Der skal kun røres, til dejen lige akkurat er samlet.
  • Hak chokoladen rustikt, og vend det godt ind i dejen, så det for-deles godt. 
  • Sæt film over dejen, så det slutter helt til, og sæt den på køl minimum 24 timer. (dejen kan holde sig op til 72 timer). 
  • Du kan vælge, at dele dejen op i 2, hvis du ikke kan vente i op til 48 - 72 timer med at smage dem, men dejen bliver helt fantastisk, jo længere tid du venter med at bage dem.  
  • Forvarm ovnen til 175 grader (varmluft). 
  • Beklæd bageplade med bagepapir, og fordel 6 kugler dej i lige store størrelser med god afstand. Brug gerne en is-ske til at forme dem.
  • Placer kuglerne med god afstand på bagepladen, de skal ikke trykkes flade. 
  • Bag dem til de er let gyldne, men stadig bløde i ca. 15-20 min. 
  • Skru ned på 150 grader, efter 15 min, for at undgå, at de får for meget varme. Hver ovn er forskellig, så hold et skarpt øje med dem, de må ikke blive for mørke. Det er bedre at tage dem ud, lidt før, hvor de fortsat er bløde. De bliver faste og sprøde, når de køles ned. 
  • Tag dem ud, og lad dem køle lidt ned, så de opnår at blive faste.
  • Flyt dem så, med en paletkniv over på en bagerist, hvor de køles helt ned. 
Tip:
  • Server de lækre Chocolate chip cookies med en god is. 
  • Lav dem evt. som en is-sanwich, hvor du skære et stykke is af i en blok, mellem 2 chocolate chip cookies.  Pak dem ind i et stykke mad-papir, og bind en køkkensnor rundt om, så de holdes fast. Det ser samtidig dekorativt ud, når de serveres.  
  • Læg dem i fryseren, så isen bliver fast, og lettere at spise. 
  • Opbevar de cookies du ikke spiser med det samme, i en lufttæt kage-dåse. 
  • Der kan drysses en anelse havsalt over dem før bag-ningen, men spar på saltet, kun et lille drys, hvis du kan lide, at de får kant. 
Bon appetit. 






¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 

Hvad er din favoritkage?  

Del meget gerne din kagelyst herunder. 

Kageglade hilsner 

Smil Lene .0))

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 

lørdag den 26. april 2014

Food Festival 2014, og min oplev-else af Food Festival 2013 som Foodie, vil du med i år?

Food Festival 2014, Tangkrogen Aarhus. 


Jeg kan næsten ikke vente til det bliver September. Hvert kalenderblad bliver sirligt revet af. Hver dag. Og en dag tættere på Food Festival 2014, der finder sted 5. - 7. September 2014, på Tangkrogen, i forbindelse med Århus Festuge. 

Du kan læse mere om hvad Food Festival 2014 er, og hvad programmet for 2013 indeholdte. Det endelige program for 2014, er endnu ikke klar, men jeg glæder mig til at se, hvor jeg skal arbejde. 

Sidste år deltog jeg som frivillig på Food Festival. Jeg havde fået 2 vagter tildelt, 2 forskellige steder. Jeg ville gerne prøve forskellige områder, for at møde forskellige foodies (Foodies = frivillige). 

1. vagt. 
Første vagt var fredag, hvor jeg mødte ind kl. 12, blev registreret og fik udleveret t-shirt, drikkedunk og en badge til t-shirten, og havde som foodie adgang til VIP-teltet, hvor der blev serveret lækker mad, lavet af kokkeelever. Så jeg startede min vagt med en lækker buffet. Mums. 

Min vagt foregik på Kokke- og Madskolerne. Der var i telte arrangeret Kokke- og madskoler, hvor der var sat køkkener op til formålet. Her havde vi som foodies ansvaret for, at alle råvarerne til de enkelte kokke- og madskoler blev fordelt korrekt, og stod klar ved hvert enkelt station, samt al forberedelse og klargøring af de enkelte stationer. 

Det var alle lavpraktiske opgaver, at hver station havde det rette antal køkkenting og service, og de skulle fremstå rene og præsentable. Også gulvet skulle vaskes med gulv-maskine, service vaskes op, og bringes hen til stationerne. Vi rendte rundt som små myrer, for at få det hele til at gå op i en højere enhed, og med et godt fællesskab og samarbejde. 

Lær at bage Macarons - en lille fransk godbid 

Mad- og Kokkeskolen jeg deltog i, var Fredag eftermiddag, og de som har fulgt med i "Den Store Bagedyst", kender også Nana som i 2012 vandt kagedysten, og der skulle på denne madskole bages Macarons. 




Som foodies skulle vi servicere Nana og deltagerne, så alting gled i den tid madskolen varede, og samtidig var det jo muligt, at få nogle gode tips fra Nana, under processen. Det er en tidskrævende proces, at bage de fine franske lækkerier, så derfor var madskolen sat til 3 timer. Herefter fulgte oprydning af stationerne, så det stod knivskarpt til næste Kokke- og madskole om Lørdagen. 

Det var et team af meget engagerede foodies, og det var både sjovt og meget lærerigt, at arbejde under en køkkenchef, der stod for at guide os før, under og efter madskolen. En "ja tak" type, så det grinte vi meget af, men han vendte den om, så det var ham som sagde "ja tak" til os. 

Vi fik også tid til, at gå en tur rundt på festivalpladsen og suge indtryk til os, og smage på en masse lækkerier. Og ja, det var et mekka af mad og sanseindtryk. Det var vigtigt, at vi som Foodies var "klædt på", så vi kunne guide gæsterne, hvis der kom nogle hen og havde spørgsmål af varierende art. 

En meget lærerig og sjov dag, jeg sent vil glemme. Det endte med, at vi fik natmad, da oprydningen trak ud. Men det var også toplækkert, da vi fik en lækker eksotisk Thaisuppe og hjemmebagt brød, at afslutte dagen på. Ikke så ringe endda.

Der var flere Kokke- og madskoler i gang på en gang. Madskolen Rivercottage trak ud, så vi måtte give en hjælpende hånd, og en meget sjov og lærerig oplevelse, at være fluen på væggen hos de 2 spændende kokke. 



Foodies bliver ikke aflønnet, men har adgang til VIP teltet, hvor vi fik et antal måltider, der svarede til vores vagter, og her blev der også kræset for os, med en masse lækre retter af dygtige og engagerede kokkeelever. 

Lørdag havde jeg fri. Her brugte jeg dagen på, at besøge Festival-pladsen. Som foodie var der fri adgang på fridagen. Jeg nød stemningen på festivalpladsen, smagte på en masse lækkerier, og deltog i flere shows. Bl.a. med Lakridskongen Johan Bülow og Nana, der bagte lakridskage. Lars Hjortshøj underholdt som konferencier. 

Der var kamp om lakridserne, der var sat på bordene rundt omkring i teltet, og sjovt at se, hvordan børnene kræsede rundt om dem. Lars Hjortshøj troede i første omgang, at opmærksomheden skyldes ham, da mange vimsede rundt ommkring ham. Men han fandt hurtigt ud af, at det skyldes den store interesse for Johan Bülow lakridserne, der stod på bordet hvor han stod, ha!. 










Søndag havde jeg vagt fra morgenstunden, så det var allerede fra kl. 09.00, at jeg var på pladsen igen. Startede dagen med, at blive registreret, få udleveret ny t-shirt, drikke-flaske og badge, inden jeg kunne gå i VIP teltet, og nyde en lækker morgenmad, inden vi samles på en ny post. 

Min vagt foregik i FOODBAR, med salg af økologisk Øl, saft og slushice. Det var en hel anden type leder, som gav os "frihed under ansvar", og fællesskabet var rigtig godt. Vi hyggede os, og havde det rigtig sjovt, og der blev langet en masse over disken, så vi havde et godt salg. En rigtig god dag, med masser af nye indtryk, og endnu engang en masse lækker mad i VIP teltet. I vores pauser nåede vi også et smut rundt på Festivalpladsen, for at suge indtryk til os, og smage på alle herlighederne. 

Er du blevet nysgerrig, på det at være frivillig på Food Festival 2014, kan du læse mere her, og se denne video fra Festivalpladsen. Den kommer lidt længere nede på siden, når du klikker på linket. Bare scrol ned.

Du bliver som foodie ikke aflønnet, men du vil få en masse oplevelser, med en masse engagerede foodies, og kommer til at opleve Food Festivalen indefra.  

Du kommer til, at arbejde sammen med en lang række profes-sionelle mennesker fra det gastronomiske køkken, et sandt mekka af mad-entusiastier, udover de mange foodies du vil møde. Et stort fællesskab,og ellers kan du bare suge til dig af indtryk, og gode tips.  Du har mulighed for, at tilmelde dig områder som interessere dig, men en vigtig ting er, at du er fleksibel. Det er et stort koordinerings-arbejde, at få så stor en Festival til at glide. 

Som tak for hjælpen for din indsats, får du en goodiebag med lidt forskellige produkter og blade. Herunder ses et udvalg af de produkter, som jeg havde samlet sammen på festival-pladsen, udover de ting som i forvejen lå i min goodiebag. 



Nettet bruger jeg til mine indkøb af dagligvarer, i stedet for, at købe plasticposer, for at skåne miljøet. Food Festivalen har oprettet en Facebook side, hvor der på nuværende tidspunkt, er åben for tilmelding som Foodie. Så skynd dig ind og tilmeld dig, hvis det er noget for dig.

Du kan læse i programmet fra 2013, hvilke aktiviteter der er, indenfor de forskellige områder. Mange foodies siger på gensyn, da de slet ikke kan lade være, med at del-tage i Food Festivalen igen. Jeg glæder mig. 


¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Ses vi som foodie på Food Festival 2014? 

Mad-glade hilsner 



¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

fredag den 25. april 2014

Opgraderet til Nokia Lumia 925, Nu tilmeldt Madblogstoppen på Finde-opskrifter.dk, og lidt om min blog...

Nokia Lumia 925.

Kender du følelsen og oplevelsen af, at du har fået nye briller, med en stærkere styrke - du går ud fra optikeren og alting står knivskarpt, og du skal lige bruge et par dage på at fokusere, og vænne dig til både den ny styrke og model. Sådan har jeg det lige nu, med min nye Nokia Lumia 925. At gå fra et noget "sløret" syn til et knivskarpt syn, det er forskellen på min "antikke" mobil fra 2008 til Nokia Lumia 925.

Jeg har surfet rundt for at lede efter den helt rigtige smart-phone der dækker mit behov, så jeg kan forene kamera og mobil i et, med fokus på, at kunne tage skarpe fotos til min blog. 

Fantastisk billedbehandling: 
Fantastiske billeder og video, selv i dårligt lys. Tag fotos som en professionel, tilføj action-effekter og andet med Nokia Camera.

Stærke funktioner: 
8,7 Megapixel PureView-kamera med seks Carl Zeiss-linser. Smalt og let aluminiumkamera med 4,5 tommer stort HD+ display. 


Jeg må sige, at den er en lækkerbisken af en smartphone. Vil i dag ud og afprøve det i det smukke vejr, langs havet og i Århus, så vent og se hvad det kan. Der kommer en opfølgning på dette i weekenden. 

Sidder og lytter til Søs Fenger, Tivoli i Regnvejr og alle hendes andre skønne sange.  Kan høre dem igen og igen, lige så mange gange jeg har lyst til. Fordi min teenager har været igang med, at oprette en playliste via spotifyMin søn fniste lidt, da jeg spurgte, hvad det der Spotify var for noget?. Forståeligt, JA! 

En funktion min teenager også synes er smart, er mobilpay, og han har allerede anmodet om de første penge jeg skylder ham, så kontoen bliver hurtigt tømt, hvis jeg skal godkende alle beløb han anmoder om at få betaling for. (DKK 9,999)! Ha Ha. 

Det betyder så også, at de "lopper" jeg har sat til salg på min blog, nu også kan betales via mobilpay, udover bankoverførsel, eller afhentning i følge aftale i Århus C. "Lopperne" kan findes her og her, hvis du skulle være fristet til at se, om det er noget du kan bruge. Der er tale om både helt nye og 2ndhand varer som alle, er i god stand. Tag kontakt til mig på e-mail eller under blogindlægget, hvis du har spørgsmål til en vare. Så skal jeg svare dig hurtigst muligt. 


Kender du Findeopskrifter.dk ? 

Findeopskrifter.dk er en søgemaskine, der samler de bedste danske madlavning blogs fra internettet. Jeg blev rigtig glad for anderkendelsen, da Elin fra Findeopskrifter.dk, i går skrev til mig, med følgende ord: 

"Din blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvali-teten af dine opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage i Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette for-bindelse til den".

Jeg bukker og nejer. At der er nogen som kan bruge mine opskrifter som inspiration gør mig rigtig glad - helt ind i mit passioneret madhjerte. Jeg har nu fået knyttet logoet Mad-blogstoppen på Findeopskrifter.dk, og det er at finde på alle sider på min blog i øverste højre hjørne, bare klik på logoet, så kommer du ind på sitet.  Jeg har selv haft stor glæde ved, at bruge Findeopskrifter.dksom inspiration, så jeg er kun glad for, at min egen blog bliver knyttet til siden.  

Min blog.
justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/ er ikke alene en blog der handler om 2ndhand, og om hvordan jeg integrere secndhand i mit hjem og garderobe, men også glimt fra mit hverdagsliv  - jeg har en stor passion for lækker mad, lavet på friske råvarer. Derfor blogger jeg også løbende om mine opskrifter på både hverdags-retter, samt forskellige kager og brød. Da jeg samtidig har en teenagesøn på 15 år, der er vild med både kage og lækkert brød, er det derfor også en fornøjelse, at bage til ham, og lave lækre retter. Har du ikke fundet frem til mit første blogindlæg, tilbage fra februar i år, kan du læse Velkommen til min blog

Det giver et indblik i, hvem jeg er, og min motivation for, at lave min personlige blog. Blogindlægget kan godt gemme sig lidt, så derfor vil jeg også have det fremhævet via en profil på siden,når jeg har bedre tid til, at få ændret på mit layout på bloggen. 

Mine opskrifter finder du på de forskellige blogindlæg. 

Bloggen er ikke tænkt som en madblog, men min passion for 2ndhand og min interesse for mad & bagning i hverdagen. Derfor har jeg ikke lavet et register for mine opskrifter, men overvejer det på sigt. Indtil da, er du velkommen til, at surfe rundt på bloggen, alt det du vil, og finder du en opskrift, der inspirere dig, er du meget velkommen til at låne den. 

Jeg vil selvfølgelig blive rigtig glad for, at du nævner, at du har lånt opskrift og linker til min blog, hvis du selv e blogger. Det gør jeg altid selv i respekt for den enkelte blogger, når jeg låner en opskrift og evt. nyfortolker den, i respekt for den enkelte blogger. 

Har du evt. spørgsmål til noget på min blog, til både mine opskrifter, eller min passion for secondhand osv., er du meget velkommen til, at skrive til mig. Du kan enten vælge at skrive på det enkelte blogindlæg, eller på min blogmail. Skriver du via blogindlægget, kan du i rullegardinet vælge "anonym", for at dit svar kan ses på bloggen, hvis du ikke har anden tilknytning til Google, blogs m.v. og er almindelig læser. 

Kontakt mig på e-mail: justlove2ndhand@gmail.com

Mange hilsner 
Lene .0) 




tirsdag den 22. april 2014

Påske update og Nokia update ....


Påske update.
Håber, at du har haft en fantastisk påske, med familie og venner, og nydt vejret, det har jo været super skønt, lige til at blive "glad i låget" af. 

Jeg har nydt påsken med min teenager, og har tilbragt rigtig mange timer i køkkenet, som jeg elsker. Det er både blevet til bagning af grøntsags-tærteMorgenboller med kakao og græs-karkernerog kardemommeboller.

Kurven har jeg hentet hjem fra en af mine Kretarejser. Er superglad for den. Så fin med fluenettet, der kan beskytte brødet, mod frække fluer.  



Morgenboller med kakao- og græskarkerner. 
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 

Vi var også en tur i biffen for at se 12 years a slave, og det må jeg sige, var en stor mundfuld. 

Den er virkelig ubehagelig, som min teenager beskrev den, og så er den baseret på en autentisk historie. Jeg vil sige så meget, at den ikke er for sarte sjæle.

Jeg havde ikke forudset, at filmen var så voldsom. Det gør mig kun endnu mere glad for, at Obama blev valgt - og genvalgt til USA's Præsident.  

Vi har også nydt en tur ned til åen. Vejret var skønt, og hyggeligt at sidde og nyde en is i det smukke vejr, hygge-sludre, og få lidt sol på de vinterblege arme og ben. Vir-kelig tiltrængt.  

Det var samtidig et forsøg på, at hive teenageren ud fra sin hule. Det kan godt i sig selv, være en udfordring, når først han har fri, ha!.

Jeg nåede også ud og løbe og træne i anlægget et par dage, og det var skønt, at jeg ikke skulle tænke på, at tage en jakke på. 

Nu er det hverdag igen, og det tager gerne lige nogle dage, at finde en rytme igen, med vores faste agenda. 


Nokia update.
Har brugt lidt af tiden i dag på, at surfe efter ny mobil. Når jeg ser på tidslinjen er det sjovt at se, at den mobil jeg har, er fra 2008. 

En gammel trykknap telefon, som jeg har været glad for, men som nu også er slidt ned. Ja, den er jo nærmest "antik".  

Har udsat det flere gange, fordi jeg vurderede at teenageren havde et større behov for at være opdateret, så det er lykkes ham, at nedslide 2-3 mobiltelefoner, imens jeg har haft denne ene gamle nokia. 

Nu er tiden inde til, at blive opgraderet anno 2014, og den er bestilt, så jeg glæder mig meget til, at vise hvad den kan, og jeg er samtidig spændt på, om det kræver, at jeg skal tilmelde mig en workshop, for at lære at betjene den. 

Jeg har længe sukket efter et godt kamera, så at kunne forene kamera og mobil, er en perfekt løsning for mig. Samtidig er der inkluderet GPS, så der er en god chance for, at jeg ikke fare vild længere. Smart. 

Mit kamera er nok lige så gammel som min nokia telefon, så måske jeg skulle sende både kamera og telefon på museum, sælge dem bliver nok nærmest umuligt, ha! 



¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 

Hvad har du tilbragt din påske med, 
og er du selv opgraderet anno 2014
med smartphone? 

Forårsglade Hilsner 

Smil Lene .0))

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 

søndag den 20. april 2014

Flere lopper til salg ....

Flere lopper til salg. 

Se blog-opslag fra i går (nat, gab!). 

Herunder følger lidt flere lopper, som jeg tilbyder mine læsere, at købe. Læs informationerne om køb på blog-indlægget Lopper til salg.

Kontakt på e-mail: justlove2ndhand@gmail.com 


¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤


Nordhjem Design 

6 smørbrikker i porcelæn + 1 kande.
Stand: Aldrig brugt. 
Har kun pakket 2 af dem ud, for at vise dem. 
Nypris: 500 kr. + porto (Nordhjem homepage).
Samlet pris: 250 kr. 
Afhentes gerne i Århus C i følge aftale. 




Armbånd
Guld / sort: god stand. Pris: 40 kr. 
Guldarmbånd. God stand. Pris 40 kr.
B-porto 10 kr. stk. Kan også sendes samlet.
Sendes i foret kuvert, og pakkes nænsomt ind.


Halskæde + armbånd
Halskæde m. fint vedhæng. God stand. 
Den kan friskes op ved at blive pudset op.
Pris: 45 kr. 
Armbånd, 5 stk. sælges samlet. 
God stand, der kan forekomme let patina.
Pris: 35 kr. samlet.
B-porto 10 kr. Sendes i foret kuvert.
De 2 guldarmbånd har separat annonce.


Perlearmbånd
Sort perlearmbånd. Regulerbart.
God stand. Fejler intet. 
Pris: 40 kr. 
B-porto 10 kr. 
Sendes i foret kuvert, og pakkes ind.


Indisk taske.
Fin taske i bomuld. Stort rum m. lynlås.
Lille lomme foran m. lynlås.
God men brugt, fin stand. 
Pris: 45 kr. 
B-porto 22,50 kr.

 
Vila top.
Størrelse Medium.
Stand: God men brugt. Meget fin stand.
Regulerbare stropper. Beigebrun farve.
Pris: 45 kr.¤ B-porto: 13 kr.

 


Halskæde.
Fin speciel kæde med ringe. 
Stand: God men brugt. Fin stand. 
der kan forekomme let patina. 
Pris: 45 kr.
B-porto: 10 kr. 
Sendes i foret kuvert, og pakkes nænsomt ind.


Soaked in Luxury.
Oversize t-shirt, small. (passer fint en medium også)
Rustorange. Stand: kun brugt 1 gang.
Nypris Magasin, Århus 2013: 300 kr.
Pris: 100 kr. B-porto: 22,50 kr.





















Bertoni Herrer uld-jakke. 
Størrelse: Small. Farve: sort.
Stand: God men brugt. Meget fin stand.
Pris: 150 kr. B-porto: 52 kr.



                          Billi Bi støvler.
Sorte lange støvler med lille hæl.
Størrelse: 39. Indvendig mål: 25 cm.
Længde: 42 cm. målt bagfra fra top til hæl. 
omkreds: 36 cm  ¤ omkreds læg: 30 cm
Stand: God men brugt. Fin stand m. let slid. 
Pris: 200 kr. 
B-porto: 52 kr.


Suncoo Paris Strikkjole. 

Størrelse: Small / lille medium
Stand: Fin stand. God men brugt.
Pris: 100 kr. B-porto: 32 kr.















¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 

Læs vigtige informationer om handler på blog-indlægget 
Lopper til salg, hvor der findes mange flere annoncer. 

Loppehilsner

Smil Lene .0)) 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤